Trendi poznate dame

Ne zna se koja je zgodnija: Jelena Veljača i Tatjana Jurić zasjale u komadima stvorenima za jesen

Prve komade iz kolekcije Couture Capsule talijanskog brenda Weekend Max Mara, koja je sinoć predstavljena zagrebačkoj publici, već nose brojne ljubiteljice mode među kojima je i blogerica Isabella Rakonić koja je zasjala u sivom kariranom kaputu. A u monokromatskim kombinacijama zasjale su i Tatjana Jurić, Jelena Veljača i Bojana Gregorić-Vejzović.

Iako je prvotno zamišljena kao linija odjeće za slobodno vrijeme i vikende, među komadima Weekend Max Mara mogu se pronaći kožnate torbe, cipele, ogrtači inspirirani berberskim pokrivačem Tamizartom, višebojne pletene veste te kaputi s Prince of Wales uzorkom ukrašen krznenim dodacima poput onog kojeg je nosila blogerica Isabella Rakonić (24).

John Pavlish
Blogerica Isabella Rakonić

John Pavlish
Manekenke u komadima iz jesenske capsule kolekcije Weekend Max Mara

U jesenskoj paleti boja nalaze se i bijela i boja pijeska, no komadi sive boje dominiraju kolekcijom, a osim trendi kariranih kaputa, mogu se pronaći i ogrtači i haljine u tamnim bojama, slični onima kakve su nosile glumice Bojana Gregorić Vejzović (45) i Jelena Veljača (36).

John Pavlish
Glumica Bojana Gregorić Vejzović

John Pavlish /
Glumica i producentica Jelena Veljača

Glumica i producentica odabrala je crnu haljinu s izvezenim zlatnim detaljima koju je isfurala uz zlatne sandale dok se njezina devet godina starija kolegica odlučila za monokromatski look - ogrtač s prugicama, top i hlače na crtu trapez kroja. A crno-bijelu kombinaciju odabrala je i voditeljica Tatjana Jurić (35) koja je pomalo poslovni look - bijelu košulju i pencil suknju - začinila trendi baršunastim cipelama u boji crvenog vina.

John Pavlish
Voditeljica Tatjana Jurić

John Pavlish
Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin

John Pavlish /
Stilistica Glorije Ivana Pavić

John Pavlish /
Interijer dućana Weekend Max Mara

Linker
18. travanj 2024 05:02