Odlična prilika

Ne propustite sniženje na sunčane i dioptrijske naočale od čak 50 posto, uz još jednu posebnu pogodnost

Osim naočala, u Livision optici na popustu će biti i kontaktne leće, otopine i kapi te naočalne leće, a sniženja traju od 23. do 28. studenog

Svima koji jedva čekaju Black Friday za obavljanje sezonskog shoppinga, dobro je poznato da polovicu zabave vezane uz ovaj dan čini planiranje kupovine. Upravo je spoznaja što želite i koliko to točno košta, odnosno koliko je na popustu stvar ono što će vas u cik zore natjerati iz toplog kreveta. Ove godine Crni petak pada na 27. studeni i to je dan kada će se u fizičkim trgovinama, ali i na online shopovima nuditi popusti od 20 do 70 posto. O tome koliko je Crni petak uspješan projekt i za hrvatsku ekonomiju svjedoče službeni podaci o prometu u trgovinama. Tijekom Black Fridaya na dan 23. studenoga 2018. broj računa iznosio je više od 7 milijuna, a iznos ukupan iznos računa iznosio je nešto više od 689 milijuna kuna, kazali su iz Hrvatske gospodarske komore (HGK). Kako bi svojim kupcima pružili jednako iskustvo i mogućnost nesmetanog uživanja u kupovini uz socijalnu distancu i mjere sigurnosti i ove godine, Livision optika Crni petak pretvorit će u Black WEEK koji će trajati od 23. do 28. studenog.

U sklopu Black WEEK ponude, Livision optika nudi dioptrijske, ali i sunčane naočale po čak 50% povoljnijim cijenama, a u ponudi će se naći i kontaktne leće, otopine i kapi te naočalne leće.

image
Guess dioptrijske naočale, prije: 990 kn, sada: 495 kn
PROMO

image
Furla sunčane naočale, prije: 2350 kn, sada: 1150 kn
PROMO

image
Tommy Hilfiger dioptrijske naočale, prije: 990 kn, sada: 495 kn
PROMO

image
Police sunčane naočale, prije: 1550 kn, sada: 775 kn
PROMO

Livio Svržnjak, optometrist i vlasnik Livision optika, s nama je podjelio kako su došli na ideju pretvorbe popularnog Crnog petka u Black Week.

- Dosadašanji Black Friday zamijenio je Black Week upravo zbog velikog odaziva, a na ovaj način možemo ispoštovati sve epidemiološke mjere zaštite. Ove godine zasigurno očekujemo još bolji odaziv upravo zbog toga što sada naši klijenti mogu iskoristiti sve pogodnosti u većem vremenskom periodu- izjavio je Livio za Jutarnji List.

Kako bi svojim kupcima pružili jedinstveno i nesmetano iskustvo trgovine, Livision optika kreirala je novu aplikaciju koja je dostupna svim Android i IOS uređajima. Svi volimo kupone, a sada imate mogućnost pronaći kupone kreirane upravo za vas kako bi mogli kupiti proizvode po povoljnijim cijenama i to u digitalnom obliku.

- Kako bismo stvorili još bolji odnos s našim klijentima, uveli smo Livision aplikaciju uz pomoć koje individualnim pristupom svakom kupcu stvaramo temelje za uspješnu i sretnu suradnju. Ovom aplikacijom korisnicima olakšavamo praćenje akcija i pogodnosti i preuzimamo brigu o redovnoj zamjeni leća i provjeri dioptrije. Digitalne usluge neizbježan i kvalitetan su dio današnjeg društva i gospodarstva, ne samo zbog individualizacije nego i golemog utjecaja na očuvanje okoliša. Cilj nam je u potpunosti prijeći na digitalno oglašavanje, tj. ''izbaciti'' sve tiskane propagandne materijale, a za vrijeme te tranzicije korisnici aplikacije prvi će saznavati za sve naše akcije i pogodnosti. Osim aplikacije aktivni smo i na društvenim mrežama, posjedujemo Facebook, Instagram i Youtube profile, a u vrijeme koronakrize otvorili smo i TikTok - objasnio je Livio koji je bio krajnji cilj investicije u razvoj zasebne aplikacije.

Podsjetnik za zamjenu leća

Osim što na aplikaciji možete pronaći razne akcije i pogodnosti, vašom prijavom imate mogućnost odabira podsjetnika za sljedeći pregled ili za sljedeću izmjenu i kupnju kontaktnih leća, a možete i jednostavnije rezervirati termin sljedećeg pregleda u najbližoj Livision optici.

- Kontinuirano pripremamo nove ponude i popuste. Korisnici aplikacije za akcije i pogodnosti će saznati prvi. U aplikaciji je moguće pronaći i indvidualne kupone pripremljene za svakog korisnika osobno. Također, postavljena je opcija podsjetnika za zamjetnu kontaktnih leća te za dogovoreni termin provjere dioptrije, a putem aplikacije moguće je i dogovoriti termin za provjeru dioptrije- objasnio je Svržnjak kako funkcionira nova aplikacija i kojim se pogodnostima mogu poslužiti njeni korisnici

Kako bi vam ovog Black WEEKA bilo što jednostavnije izabrati savršen okvir naočala, donosimo vodič kako izabrati idealne naočale koje će odgovarati vašem stajlingu

1.Procijenite koji su tonovi vaše garderobe

Dobro pogledajte svoj ormar. Je li vaša odjeća svijetlih, smjelih boja, nježnih pastela ili tamnijih, prigušenih tonova? Naočale je lakše prilagoditi odjeći ako ste svjesni boja koje često nosite. Potražite naočale koje nadopunjuju boje koje pretežno nosite. Ako redovito nosite jedan ton u boji, poput crnog ili plavog, odaberite šarenije okvire. Ovo će dati na osobnosti vašoj jednobojnoj odjeći i učiniti da se vaše oči i lice više ističu. Ako volite nositi svijetle boje, potražite tamnije okvire. To ne moraju biti uobičajeni crni okviri. Smeđa, siva i plava sjajne su neutralne boje koje nadopunjuju odvažne odjevne kombinacije.

2. Razmislite o dodacima koje nosite uz naočale

Razmislite o dodacima koje često nosite. Zlatne ogrlice, srebrni prsteni, šarene trake za glavu? Naočale bi trebale nadopunjavati ovaj pribor. Ako često nosite zlatni ili srebrni nakit, potražite naočale na zlatnim ili srebrnim okvirima. Ako volite više funky izgled, odaberite hrabre, šarene okvire! To će održavati vaš izgled dosljednim.

3. Koja je prigoda?

Naočale morate nositi svakodnevno, pa je važno znati kada i gdje ćete ih nositi. Tražite naočale za ured ili ste pak totalni zaljubljenik u modu? U odjeći za ured uobičajene su naočale bez okvira, metalni okviri i standardni crni okviri koji se lako kombiniraju s poslovnim odijelima i puloverima dok modnim entuzijastima prevelike naočale, okrugle naočale i šarene naočale predstavljaju blistavu osobnost.

Ako izgledate dobro, definitivno se osjećate dobro. Livision optika nudi uzbudljivi asortiman naočala koje možete odabrati kako bi odgovarale bilo kojem izgledu, za muškarce ili žene, poslovne ili casual, a ovdje možete pronaći sve okvire koji će biti na super popustima u sklopu BLACK WEEK akcije.

Linker
19. travanj 2024 23:01