Getty Images for MTV
"OPTOČENA" DIJAMANTIMA

Ne prestaje šokirati: Na crveni tepih stigla u kućnom ogrtaču

Zaboravite na svečane haljine i višesatno sjedenje kod frizera: slavna pjevačica prošetala je crvenim tepihom u izdanju kojim je nadmašila samu sebe.

Već nekoliko sezona gledamo zvijezde kako gradom šeću u pidžama looku, a slip haljine, koje podsjećaju na seksi spavaćice, već godinama ne "izlaze iz mode", ali pjevačica Rita Ora napravila je korak dalje. Na svečanu dodjelu MTV European Movie Awards stigla je "direktno iz kupaonice": u kućnom ogrtaču i kosom omotanom u ručnik.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 12:  Rita Ora attends the MTV EMAs 2017 held at The SSE Arena, Wembley on November 12, 2017 in London, England.  (Photo by Andreas Rentz/Getty Images for MTV)
Getty Images for MTV

Iako je izgledalo kao da se radi o običnom ogrtaču, pjevačica podrijetlom iz Kosova nosila je kreaciju iz kolekcije brenda Palomo Spain, modne kuće u čijoj je kreaciji blistala pjevačica Beyoncé na prvoj fotografiji sa svojim blizancima.

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Ipak, Rita Ora je svoje neobično izdanje "začinila" modnim dodatkom s kojim sigurno nitko ne šeće po stanu u kućnom ogrtaču: oko vrata i na uši stavila je dijamante Lorraine Schwartz u vrijednosti od 7,8 milijuna dolara.

Splash News

Linker
20. travanj 2024 13:54