BREND MOJATI

Narukvice inspirirane hrvatskim otocima: ‘Nosite‘ Murter, Brač, Hvar, Korčulu...

Domaći dizajnerski koncept brand Mojati predstavlja novu, jedinstvenu ljetnu kolekciju inspiriranu s osam hrvatskih otoka pod nazivom ‘Život uzme, Mojati vrati‘.

Nakon što su domaću publiku osvojili narukvicama u obliku licitarskog srca i unikatnim proizvodima s motivom zagrebačke katedrale, kreativni trio iza brenda Mojati je za ovogodišnju ljetnu sezonu pripremio različite modele ručno rađenih končanih narukvica s privjeskom te majica kratkih rukava i sweatshirte koji sadrže baršunaste motive i oblik otoka Hvara, Brača, Murtera, Korčule, Zlarina, Galešnjaka, Lokruma i Visa, jednih od najpopularnijih ljetnih destinacija.

image
Za izradu končanih narukvica inspirirali su se hrvatskim otocima.
MOJATI

Jadranska obala je jedna od najposebnijih na cijelom svijetu. Kristalno čisto more, dugi i sunčani dani te spektakularna priroda stvaraju poseban i nezaboravan dojam kojem se svi rado vraćaju i s čežnjom prisjećaju.

Čitajte i: Izabel Kovačić predstavlja novu 'Le Soleil D'Istire' kolekciju iz koje se nećete skidati cijelo ljeto

Upravo je zbog tih neponovljivih trenutaka za pamćenje nastala ova kolekcija, kako bi ih baš svatko uvijek mogao ponijeti i nositi sa sobom kako bi uspomene trajale čak i kada dugo, toplo ljeto prođe.

image
Narukvice dolaze u više boja.
MOJATI

Hrvatska broji 1185 otoka, od kojih je 66 nastanjeno i svaki ima neku svoju posebnu priču. Tako i svaki komad nakita i odjeće iz nove kolekcije predstavlja otok iz kojeg crpi inspiraciju i to na način da odražava ono što je specifično za baš tu destinaciju. Tako je primjerice za Murter karakteristična tirkizna boja mora, Zlarin je poznat po svojim crvenim koraljima za koje se vjeruje da imaju ljekovita svojstva te simboliziraju ljubav i predanost, a Galešnjak predstavlja otok snova u neodoljivom obliku srca. Ovom kolekcijom Mojati ujedno njeguje i ljepote Hrvatske te promovira njezino prirodno bogatstvo i kulturnu raznolikost.

image
U ponudi imaju i majice.
MOJATI

Sve narukvice su dostupne po cijeni od 80 kn, dok je cijena majica kratkih rukava 169 kn te sweatshirta 279 kn. Kolekciju „Život uzme, Mojati vrati“ možete naručiti putem službenog Instagram i Facebook profila.

Čitajte i: Za mlade ljude sa stavom! Nove kolekcije eko modnih brendova oduševit će djecu i njihove roditelje

Linker
02. kolovoz 2022 23:53