Instagram
s potpisom Reese Witherspoon

Napokon štikle u kojima ćemo moći provesti cijeli dan!

Glumica i poduzetnica Reese Witherspoon odlučila je poharati i modni svijet. Njezin lifestyle brend Draper James se udružio s talijanskim proizvođačem obuće i nastale su cipele koje će oduševiti žene diljem svijeta, ne samo izgledom već i udobnošću.

Moderna visoka peta i udobnost ne idu ruku pod ruku, zato je većini problem cijeli dan izdržati u neudobnim štiklama. No, postoji i za to rješenje, a nalazi se u cipelama s block petom - nižom i stabilnom potpeticom koja će zadovoljiti one koje se ne žele odreći dodatnih centimetara, a neće prouzročiti bolna stopala na kraju dana.

Reese Witherspoon prepoznala je modni potencijal ovih proljetnih i ljetnih cipela pa je udružila snage s proizvođačem obuće M. Gemi i izbacila svoju kolekciju sandala.

Svestrana glumica nije skrivala oduševljenje oko nastale suradnje. 'Volim raditi s drugim tvrtkama i dizajnerskim kućama koje vode žene bez obzira na doba godine, ali zaista je uzbudljivo pokrenuti sve ovo upravo tijekom mjeseca posvećenog ženama. U ovu suradnju su bile uključene brojne snažne žene i sve mi smo oduševljene kako je ispalo', kazala je.

'Ove sandale su napravljene za svaku ženu, osobito za žene (kao što sam i ja) koje vole udobnu štiklu', objasnila je Reese. Cipele dolaze u tri dizajna - najviša potpetica ima 7 centimetara i dolazi u tri color-block boje (to je usput i omiljeni model glumice), nešto niža potpetica ima 5,5 centimetara i dolazi u traper verziji i gingham uzorku, a predstavila je i sandale idealne za ljetne dane za one koje se najbolje snalaze u ravnim cipelama.

'Obožavam cipele! Tko ne uživa u jednom dobrom paru? Mislim da obuća zaista daje ono nešto neočekivano svakom stajlingu i da s njima možete pokazati svoju osobnost', rekla je Reese za InStyle.

Draperjames.com
Cipele s potpisom Reese Witherspoon dolaze u tri varijante

Cijene se kreću od 178 dolara za ravne sandale, 248 dolara za cipele srednje visoke pete i 278 dolara za model s najvišom potpeticom, odnosno od 1160 do 1800 kuna te su dostupne za dostavu diljem svijeta.

Linker
16. travanj 2024 20:27