Veliki povratak

Nakon više od dva desetljeća izbivanja poznata dizajnerica otvorila trgovinu u Opatiji

Xenia Design se nakon više od dvadeset godina ponovno vraća u Opatiju i otvara svoja vrata u novom prostoru Hotela Gardenija, koji je dio Amadria Park Hotela.

"Period krize u XD poslovanju, obilježen je u donošenju hrabrih odluka, a poznato je već da sreća prati hrabre! Otvaranje novog prodajnog prostora, u periodu kad je otežano poslovanje segmenta prodaje, upravo je još jedna hrabra odluka XD-a" rekla je Ksenija Vrbanić, CEO modnog brenda Xenia Design, najavivši otvorenje novog XD STORE-a u Opatiji. Objašnjava i kako to smatra završnim potezom u okončanju ove teške godine te pruža nadu u dobar start za budućnost!

image
Jedinstvenost XD Opatije je mural na staklu izloga kojeg potpisuje Novak The Rookie.
XD Xenia Design

Uređenje XD STORE-a OPATIJA potpisuju arhitekati iz studija BIRO. Svi elementi projekta su promišljeni i posebno dizajnirani kao proširenje i nastavak na jedinstven, inovativan i nekonvencionalan XD stil kao i na specifične prodajne prostore u svim gradovima.

image
Uređenje interijera odradili su arhitekti studija BIRO.
XD Xenia Design
image
Iako naoko jednostavan, stil uređenja interijera bio je zahtjevan jer je trebao pratiti XD stil.
XD Xenia Design

Tako se klijent može uvijek osjećati kao kod kuće u poznatom prostoru i s poznatom logikom ponude. Jedinstvenost XD Opatije je mural na staklu izloga, izrađen od CAM rezane folije, na gotovo sedam metara širine. Mural je rad mladog umjetnika poznatog kao Novak The Rookie.

image
XD kreacije prepoznatljive su po svevremenskom dizajnu koji ne podliježe trendovima.
DENI HORVATIC
image
Nova XD kolekcija dostupna u buticima diljem svijeta, sad je u prodaji i u Opatiji.
XD Xenia Design

Nova XD kolekcija FW2021 prethodno je prikazana na svjetskim modnim pistama i dostupna je u buticima diljem cijelog svijeta, a od sada se nalazi i u Opatiji. Kolekciju karakterizira multifunkcionalno kombiniranje za različite namjene. Uz funkcionalnu i estetsku notu, XD modeli poručuju da, u skladu s vremenom, kupujete kvalitetno i održivo te investirate u nešto što ne podliježe trendovima.

image
Novi XD STORE Opatija nalazi se u sklopu hotela Gardenija.
DENI HORVATIC

Posjetite XD STORE u Opatiji, na adresi Ulica Maršla Tita 85 i razveselite se novim XD komadom. Sigurni smo kako je ovo savršen uvod u malo drugačije blagdane.

Linker
19. travanj 2024 04:41