Viktor Drago
40 joj je godina tek

Nakon 20 godina Viktorija Rađa vratila se staroj ljubavi

Otkako je Viktorija Rađa ponijela titulu Miss Dalmacije i prve pratilje Miss Hrvatske prošle su 23 godine. U međuvremenu je s proslavljenim košarkašem Dinom Rađom dobila dva sina, Roka koji je na svijet stigao 2003.godine i pet godina kasnije sina Niku. Sada se, nakon dva desetljeća ponovno vratila staroj ljubavi i zablistala u ulozi manekenke u novoj kampanji Matije Vuice

Jednostavna, vesela i vedra duha, 40-godišnja Viktorija Rađa je, iako kratko na javnoj sceni, ostavila snažan dojam. Jedna je od onih djevojaka, danas žena, koje imaju taj faktor X. Ako je ikada postojala era domaćih supermodela, onda je Viktorija zasigurno jedna od njih. Pokazala je to i u novoj kampanji Matije Vuice čiju je kolekciju prva nosila.

Viktor Drago
Viktor Drago

Kolekciju krasi prepoznatljiv autorski rukopis te beskompromisnost u kvaliteti izrade i korištenih materijala, čime se vrijednost kolekcije namijenjene najIzbirljivijim klijentima, može slobodno mjeriti s velikim internacionalnim modnim imenima, na čiju je listu Matija Vuica uvrštena, redovitim pojavljivanjem njenih kreacija na brojnim događanjima.

Viktor Drago
Viktor Drago

Fotografije nastale ususret velikom modnom projektu "Kingdom For The King", modnoj reviji dizajnerice Matije Vuice, utjelovile su upravo te kvalitete, kako Viktorije, kao bezvremenske ljepotice, tako i luksuznih haljina iz nove kolekcije, snimljenih na lokaciji događanja, predivnom dvorcu Trakošćan gdje će se u subotu i održati modna revija.

Viktor Drago
Viktor Drago

Viktor Drago
Viktor Drago

Viktor Drago
Viktor Drago

Linker
20. travanj 2024 00:23