PR
Uvijek tip-top

Najljepša domaća voditeljica zna znanje: Seksi čizme za apsolutni trijumf

Bivša Miss Universe Hrvatske, manekenka, voditeljica HTV-ove emisije 'Auto Market Magazin' i Loto djevojka Jelena Glišić i dalje izgleda kao na početku svoje karijere.

Zaposlena manekenka i voditeljica uvijek pronađe vremena otići i na evente, pogotovo kad su vezani za svijet mode i ljepote, a kad se pojavi - sve su oči uperene u nju! Tako je bilo i sinoć kada je u Martimexu u samom srcu Zagreba stigla na predstavljanje novog ruha Naj Oleari brenda.

Jelena Glišić (31) između poslovnih obaveza uspijeva koji puta pobjeći i izvan granica Hrvatske, a fotografije s putovanja dijeli s preko 8000 pratitelja na Instagramu. Pa se tako već otisnula u Milano, u kojem je pozirala ispred Duoma, a večer prije toga zasjala je na predstavljanju nove linije talijanskog brenda make-upa Naj Oleari. Atraktivna brineta pojavila se u lepršavoj bordo haljini s uzorkom, a remenom modne kuće Dolce&Gabbana naglasila je svoju manekensku figuru. Uz mini haljine najbolje pristaju čizme preko koljena, pa se upravo za takve, s blok potpeticom, odlučila i bivša misica. Frizura i šminka bile su, kao uvijek, na svom mjestu, a osmijeh zaljubljenici u putovanja nije silazio s lica. Možda zato što je mislima već bila u talijanskoj šoping meki.

PR

PR

PR

Linker
15. travanj 2024 17:51