IVAN ALDUK
SAMO U GLORIJI

MOŽE BITI VAŠA! Alduk je dizajnirao unikatnu Gloria vjenčanicu koja pristaje svima

Biranje vjenčanice jedan je od najtežih zadataka za svaku mladenku pa smo vam odlučili olakšati odluku i s poznatim dizajnerom, koji iza sebe ima više od 1000 modela, osigurali dar za pamćenje!

U sklopu svoje nove kolekcije, koju će tek predstaviti, zagrebački dizajner Ivan Alduk pripremio je jednu posebnu kreaciju - Gloria vjenčanicu koja može biti vaša. Pri dizajniranju je vodio računa da model pristaje svima, a u svojem showroomu otkrio nam je kakva će biti njegova nova kolekcija, što mladenke najčešće traže i kako će izgledati unikatna Gloria vjenčanica.

Kako do unikatne vjenčanice s potpisom Ivana Alduka provjerite u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 24. siječnja, a osim za mladu, pripremili smo iznenađenje i za mladoženju - njega očekuje odijelo brenda Varteks. Uz to, za lakšu organizaciju vjenčanja, donosimo 18 kupona s neodoljivim popustima!

Kuponi su važeći uz predbilježbu i dogovor s izlagačima isključivo na Danima vjenčanja u Lisinskom od 26. do 27. siječnja, a u prodaji samo na području Republike Hrvatske.

Pravila nagradnog natječaja: 'Naša ljubavna priča'

Linker
24. travanj 2024 08:45