uzorak joj pristaje

Modna reciklaža: U iznenadnom pojavljivanju Kate Middleton ponovila idealnu zimsku haljinu, oduševila sve

Kate Middleton i princ William snimili su video poruku kako bi zdrastvenim djelatnicima diljem Škotske prigodom Burnseove večeri zahvalili na njihovom trudu. Ovu je prigodu vojvotkinja iskoristila kako bi ponovila zimsku haljinu u uzorku koji rado nosi.

Vojvotkinja Kate Middleton poznata je po svojoj skromnosti i pragmatičnosti kad je moda u pitanju. U svom ormaru, uz komade slavnih dizajnera, niže brojne high street komade, a odjeću i cipele koji su joj prirasli srcu rado nosi u više prigoda.

Sa suprugom, princom Williamom, Kate je sinoć objavila "iznenadnu video poruku" kojom se obratila medicinskim djelatnicima, povodom Burnsove večeri, proslave života i poezije pjesnika Roberta Burnsa, autora mnogih škotskih pjesama.

To je važna večer za Škote diljem svijeta te prigoda da se okupe, jedu, piju, plešu i slave.

Putem društvenih mreža profila Kate i William uputili su poruku odboru NHS-a koji čini jednu od četrnaest regija NHS Škotske.

Čitajte i: Deset godina braka princa Williama i Kate Middleton: Ovo je 10 činjenica o njima koje možda niste znali

"Pozdrav svima u NHS-u. Znamo da je Burnsova večer posebna za Škote diljem svijeta te prigoda da se druže, jedu, piju i slave život Roberta Burnsa", rekao je William, a Kate dodala: "Na žalost, ova će godina biti drugačija. Za mnoge od vas, koji radite na prvoj fronti, ovo će biti nešto sasvim drugačije, s obzirom da neumorno radite kako bi u vrijeme pandemije zaštitili ranjive u našoj zajednici".

Čitajte i: Kate Middleton pokazuje božićni duh: Ovim kaputom je ponovno dokazala da za dobar stil nije potrebno puno

Za snimanje dirljive poruke, Kate je, sasvim prigodno odjenula predivnu zimsku haljinu tartan uzorka, a modni su znalci odmah primijetili da je riječ o istoj haljini koju je nosila i na božićnoj večeri s kraljicom Elizabetom II., 2019. godine.

Radi se o modelu jedne od omiljenih Kateinih dizajnera, Emilije Wickstead, čije kreacije vojvotkinja rado nosi.

image
Haljina "Anni" Emilie Wickstead vojvotkinji je posebno draga
PRESS FOTO

Haljina modela "Anni" ima plisiranu suknju i pojas od istog materijala, prozirne rukave balon kroja te bijelu kragnicu koja daje svečani dojam.

Originalna joj je cijena bila 1.985 eura, a u online dućanu Matchesfashion trenutno se može naći na sniženju, po cijeni od 793 eura.

Linker
19. travanj 2024 18:59