Promo
evo tko je došao

Modna priča Ivice Skoke ispričana je na pitoresknom mediteranskom otoku

Modna revija jednog od naših najpoznatijih dizajnera održala se na otoku Krku. Glamurozne kreacije u ljetnoj varijanti iz prvih su redova promatrala poznata lica s naše estradne scene.

Mediteranska oaza bila je idealna kulisa za retro kolekciju haljina koje prizivaju '50-te godine prošlog stoljeća. Čari otoka i nova kolekcija privukle su poznate osobe - Milu Elegović, Danijelu Gračan, Maju Vračarić, Ivanu Delač, Zorana Aragovića, Snježanu Mehun, Ivanu Paris koja je i nosila reviju te mnoge druge.

Promo

Dizajner Ivica Skoko posebno je vezan za otok Krk, koji ga je prije niz godina osvojio energijom, šarmom i karakterom. Nova ljetna kolekcija predstavljena je na stoljetnom trgu.

Promo

Promo

Promo

Promo

Promo

Haljine midi dužine s puno cvjetnih ukrasa, izrađene od brokata i čipke, spoj tradicije, koji je prisutan u detaljima i ručnom radu i stajlinzi koji su utjelovili urbanu mladu ženu, kreirali su kolekciju koja će osvojiti žene koje vole romantično i elegantno, ali moderno i neopterećeno formom.

Promo
Ivica Skoko

Ženska silueta s naglašenim strukom je u fokusu, a šminka i frizura na reviji su pratili styling urbane rockabilly buntovnice. U sličnom tonu odjenule su se i naše dame koje su pratile reviju, njihova izdanja pogledajte u galeriji fotografija.

Linker
12. travanj 2024 00:28