Outfiti koje želimo!

Moda se vratila u grad: Zvijezde zablistale na reviji Platforme Atelier koju ćemo dugo pamtiti

Nakon dugo vremena, naši su dizajneri na modnoj pisti Klovićevih dvora prezentirali kreacije koje su oduševile sve prisutne.

Sinoć je u Atriju Klovićevih održana prva večer projekta Atelier modnog događaja koji je na najljepši način podsjetio zašto su takvi događaji oduvijek privlačili modne zaljubljenike, ali i širu javnost, željnu društvenih događanja.

U prekrasnom ambijentu Klovićevih dvora svoje je kreacije predstavilo pet talentiranih hrvatskih dizajnera, Boudoir, BiteMyStyle, Martina Herak, unaesthetik, i Mihaela Brajković.

U novim kolekcijama uživali su brojni ljubitelji mode poput: Anita Dujić, Ljupka Gojić Mikić, Loredana Bahorić i Tihana Harapin Zalepugin, Tara Rosandić, Ivana Kovač, Edita Misirić Vrkljan i brojni drugi.

image

Anita Dujić

ZVONIMIR FERINA
image

Ivana Kovač

ZVONIMIR FERINA
image

Ljupka Gojić Mikić

ZVONIMIR FERINA

Ženstvena raskoš Boudoira i kolekcija od dvadeset modela haljina ono je što najviše volimo kod ovog brenda koji s lakoćom kreira haljine već više od 20 godina. Unaesthetik je napisao “Ljubavno pismo kostimu koji nitko nikad nije htio”, a inspiraciju vuče iz jednog od 'najružnijih' komada odjeće - muške polo majice. Spoj prirodnih materijala i umjetnosti, unikatnosti, asimetrije i monokromatike u kombinaciji sa ručno oslikanim dijelovima tkanina – sve su to obilježja nove kolekcije modne dizajnerice Martine Herak.

image

Paula Sikirić

ZVONIMIR FERINA
image

Tara Rosandić

ZVONIMIR FERINA

Čitajte i: Modni događaj o kojem će se pričati: Zagrebačkom će pistom ovladati kreacije naših dizajnera

image

Barbara Repe

ZVONIMIR FERINA
image

Nives Celsius

ZVONIMIR FERINA

BiteMyStyle, brand iza kojeg stoji dizajner Zoran Aragović u novoj kolekciji za proljeće-ljeto 2022. ostaje vjeran svojoj prepoznatljivoj estetici no ovaj puta u prvi plan stavlja boju kao dominantan element na svojim kreacijama, a Mihaela Brajković, koja je na nedavno održanom Dipmodu, ponijela titulu najbolje diplomske kolekcije modnog dizajna Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu predstavila se s dvije vrlo zanimljive kolekcije.

image

Boris Pavlin

GORAN CIZMESIJA
image

Borshetta

ZVONIMIR FERINA

Samom projektu priključio se i doajen hrvatske mode Boris Pavlin koji je svoju kolekciju predstavio izložbom, a budući da se radi o komadima koji se ručno izrađuju tjednima, te je svaki detalj bitan i vrijedan pažnje predstavljanje kolekcije u formi izložbe, nametnulo se samo po sebi.

image

unaesthetik

GORAN CIZMESIJA
image

BiteMyStyle

GORAN CIZMESIJA
image

Mihaela Brajković

GORAN CIZMESIJA

U Klovićevim nas dvorima očekuje i druga večer ove modne poslastice, a moći ćemo uživati u predstavljanjima novih kolekcija Ivice Skoke, brenda DeLight, Luke Grubišića, JET LAGA i hrvatsko srpskog branda Steven Dockman.

Više fotografija s posljednje revije pogledajte u galeriji:

Linker
30. rujan 2022 14:21