Šime Eškinja
Jesen/zima 2018.

Moda na umjetnički način: Profinjena elegancija u novoj kampanji Hippy Gardena

U skladu sa svjetskim dizajnerima, modna kuća Hippy Garden predstavila je kampanju za sezonu jesen/zima 2018. godine pod nazivom 'Be Wild & Trend It Up'.

Hrvatska dizajnerica Đurđica Vorkapić, koja stoji iza brenda Hippy Garden, vješto koristi dizajnerske izazove i nove tehnologije, a da pritom ostaje ostaje vjerna svom prepoznatljivom potpisu u kojem uz retro ženstvenost kombinira urbane krojeve.
Kolekcija "Be Wild & Trend It Up" odiše profinjenom elegancijom, a kolorit je sveden na minimum pa tako prevladavaju nijanse tamnosive te nezaobilazna crna u kombinaciji sa srebrnim nitima.

Šime Eškinja

Šime Eškinja

Poštujući kod brenda naglasak je i ovog puta na veličanstvenim haljinama i kaputima upotpunjenim funkcionalnim pletivom i unikatnim čizmama što daje jednu novu dimenziju odjeći Hippy Gardena. Svaki komad intrigantne kolekcije pomno je osmišljen dio zaokružene priče u kojoj je trajno nastanjen glamur, a osim na fotografijama snimljenim na rijčnim obala Karlovca, kolekcija će se moći vidjeti 16. listopada u Muzeju suvremene umjetnosti.

Šime Eškinja

Šime Eškinja

Šime Eškinja

Šime Eškinja

Linker
15. travanj 2024 04:13