‘Sjeta‘

Mekani minimalizam nove kolekcije brenda NEBO donosi sanjivu estetiku: Pomno birani komadi savršeni su za ljeto pred nama

Modna kuća NEBO nostalgičnim putovanjem kroz godine predstavlja kapsula kolekciju omiljenih komada proteklog desetljeća.

Modna kuća NEBO za ljeto 2021. godine predstavlja kapsula kolekciju poetičnog naziva “Sjeta”. Nova kolekcija vodi nas na nostalgično putovanje kroz godine kojim nas želi podsjetiti na zabavnu stranu i eskapizam koji moda nudi, ali pritom ne kaže doviđenja niti komforu i praktičnosti na koje smo se svi navikli prošle godine.

Kolekciju čini petnaest pomno biranih komada, većinom haljina, koje su vjerne klijentice ove modne kuće najviše voljele i nosile zadnjih desetak godina. Baš kao i prijašnjih sezona vodeća inspiracija i ove kolekcije je mekani minimalizam.

image
NEBO kolekcija ‘Sjeta‘
MIRKO CVJETKO
image
NEBO kolekcija ‘Sjeta‘
MIRKO CVJETKO

Nevezano za sezonske trendove, ova kapsula kolekcija sastoji se od komada odjeće koji će istaknuti ženstvene forme u opuštenom stilu kako i priliči ljetu, a dodavanjem modnih dodataka, svaka dama je u prilici stvoriti svoj unikatny styling, bez obzira na to bio on zavodljiv ili diskretan, lepršav ili odmjeren, romantičan ili oštar.

Čitajte i: Modni dvojac ELFS osmislio genijalne majice posvećene legendarnom znanstveniku: Simboli Nikole Tesle originalni su suveniri

Melankolične crno bijele kombinacije, nanovo promišljene u detaljima, manevriraju između realne svakodnevice i fantazije i ležerno se spuštaju niz tijelo ističući krhkost ženske siluete.

image
NEBO kolekcija ‘Sjeta‘
MIRKO CVJETKO
image
NEBO kolekcija ‘Sjeta‘
MIRKO CVJETKO

Sanjiva estetika

Dašak romantike i mekoće prisutan je u izboru crne i bijele plisirane pamučne tkanine od kojih su izrađene voluminozne haljine, a sanjivu estetiku donosi haljina od tila eterično se priljubljujući uz tijelo. Zajedno s lanenim komadima, sve se prožima u sofisticiranu i elegantnu ljetnu priču. Ikonična haljina Adrian, simbol elegancije i udobnosti, dolazi u bijeloj i crnoj krep viskozi, ručno je plisirana i ležernog kroja koji savršeno pristaje svim ženama.

Modna kuća NEBO godinama je u ljubavi s prirodom i cvijećem pa je razumljivo kako se i u ovoj kolekciji nalazi ljupka cvjetna haljinica u stilu četrdesetih godina prošlog stoljeća s neodoljivim vintage uzorkom ruža.

image
NEBO kolekcija ‘Sjeta‘
MIRKO CVJETKO
image
NEBO kolekcija ‘Sjeta‘
MIRKO CVJETKO

Čitajte i: Igor Djuga predstavio prvu bridal kolekciju: ‘Mladenka će se u mojim vjenčanicama osjećati zauvijek voljena‘

Kreativci iz Neba preporučuju da ju nosite s komadom delikatnog i ženstvenog nakita, za šetnju gradom sparite ju s jednostavnim ravnim cipelicama, a za malo dramskog efekta dodajte rajf s mrežicom. Odabirom prikladnih dodataka svaki komad iz ove kolekcije postaje nosivi izbor za sve prigode, od svakodnevnih do onih svečanijih i formalnijih.

image
NEBO kolekcija ‘Sjeta‘
MIRKO CVJETKO
image
NEBO kolekcija ‘Sjeta‘
MIRKO CVJETKO
Linker
05. listopad 2022 01:22