Foto: Maja Kljaić
SURADNJA S USPJEŠNIM WINDSURFEROM

Mayanas su narukvice koje vole nositi i muškarci

Brend narukvica Mayanas koji svojim prepoznatljivim stilom već nekoliko sezona zaredom osvaja simpatije zaljubljenika u modu, pripremio je novu limitiranu kolekciju pod nazivom CRO 401.

Ljetna kolekcija povezana je s morem, ljetom, zabavom i uzbuđenjima, a upravo sve to savršeno opisuje i našeg najuspješnijeg i perspektivnog windsurfera – Enrica Marottija. Suradnja između popularnog brenda i sportaša idealan je spoj pa je upravo zbog toga kolekcija dobila ime po zaštitnom znaku mladog surfera – CRO 401.

Uz dosadašnji prepoznatljiv dizajn, nova Mayanas ručno ispletena kolekcija narukvica inspirirana je morskim bojama i srebrnim detaljima čiji će uzorci ovoga puta osvojiti i mušku populaciju.

Upravo je kolekcija CRO 401 odraz stila prvog hrvatskog profesionalnog windsurfera, talentiranog 25-ogodišnjaka. Osim što je dominirao na svim domaćim windsurferskim natjecanjima, 2014. godine Enrico je osvojio 1. mjesto na IFCA prvenstvu Europe te postao europski prvak, a 2016. godine osvojio je titulu vice prvaak svijeta na IFCA svjetskom prvenstvu koje se ovog ljeta održalo u Bolu na Braču. Enrico predstavlja mladu nadu svjetskog windsurfinga kojeg su prepoznale tvornice Neilpryde i RRD koje proizvode daske i jedra te su ga priključile svom timu u kojem sada jedri s najboljim svjetskim surferima.

Narukvice koje predstavljaju ovu ljetnu, windsurfersku priču možete pronaći ekskluzivno na webshopu www.mayanas.eu.

Linker
30. rujan 2022 17:26