Getty Images
TOP KOMAD CIJELE KOMBINACIJE

Maxi suknja i košulja Meghan Markle ostale u sjeni cipela o kojima svi pričaju

Vojvotkinja od Sussexa još je jednom uspjela okupirati javnost svojim outfitom: na dodjelu Endeavour Fund Awards stigla je u elegantnoj crno-bijeloj kombinaciji, ali cijeli outfit ostao je u sjeni cipela o kojima danas svi pričaju.

Meghan Markle i princ Harry stigli su na dodjelu Endeavour Fund Awards kojima se odaje priznanje veteranima koji su u sklopu svoje rehabilitacije koristili sport ili druge aktivnosti kao dio oporavka. S obzirom na to da je nagrada pokrenuta od strane Royal Foundation, čiji su pokrovitelji braća Harry i William i njihove supruge, svake se godine očekuje dolazak barem jednog od para. I ove godine, drugu zaredom, to su bili vojvotkinja i vojvoda od Sussexa: za njih je lani dolazak na dodjelu bio prvi zajednički dolazak na crveni tepih, kada je Meghan punila stupce jer je odabrala odijelo modne kuće Alexander McQueen umjesto večernje toalete. Prošlogodišnju crno-bijelu kombinaciju nastavila je u istom tonu, ali ovog puta je uz bijelu košulju nosila crnu suknju s visokim prorezom. Oba komada su dio kolekcije brenda Givenchy, a njihova je i torbica.

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 07: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex attend the Endeavour Fund awards at Drapers' Hall on February 07, 2019 in London, England. (Photo by Jeff Spicer/Getty Images)
Getty Images

Ipak, najviše pozornosti dobile su cipele koje su klasičnoj kombinaciji dodale dašak osamdesetih i mnogi su ih prozvali dosad najzanimljivijim modelom koji je vojvotkinja nosila. Visoka, tanka potpetica, špic vrh i zlatne trakice krase model kuće Aquazzura, jednog od njezinih omiljenih brendova. Za elegantne natikače treba izdvojiti gotovo 4500 kuna, a bBrend u ponudi ima sličnih modela: uz zlatne detalje, tu su i oni srebrni, a dolaze i u verziji s kitten potpeticom i zmijskim uzorkom.

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 07:  The Duke and Duchess of Sussex attend the Endeavour Fund awards at Drapers' Hall on February 07, 2019 in London, England. (Photo by Jeff Spicer/Getty Images)
Getty Images
Natikače Aquazzura, oko 4000 kuna

Linker
18. travanj 2024 12:31