Getty Images For Ermanno Scervin
ništa bez dobre sušilice

Materijali koje obožavamo, ali su vrlo zahtjevni: Znamo tajne zbog kojih će svilene haljine i puloveri uvijek izgledati kao novi

Zimske modne kombinacije ponekad su pravi izazov - kako zadržati elegantni i profinjeni izgled u silnim slojevima odjeće u koje se umatamo? Ali istovremeno i kako održavati materijale koji nisu tako jednostavni kao što je pamuk?

Elegantne svilene ili satenske suknje ne morate se odreći u hladnim danima. Jednostavno se kombiniraju uz omiljena pletiva poput pulovera ili džempera od vune i čine kombinaciju prikladnu za različite prigode, od svakodnevnih do poslovnih. Osim suknje, pulover od vune možete nositi i preko haljine od svile. Kontrast materijala outfitu će dati na luksuznom izgledu, a ujedno će grijati kada se temperature približe ništici.

Ipak, ono što nam s ovakvim komadima odjeće često stvara probleme je održavanje, osobito pranje i sušenje. Nepravilno tretiranje svile, vune i ostalih osjetljivih tkanina može oštetiti ili uništiti sasvim novu odjeću, pa valja obratiti pažnju na izbor perilice i sušilice rublja, kako biste izbjegli gubitak oblika, teksture i neželjene nabore na osjetljivoj odjeći.

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 09: Olivia Palermo is seen wearing a cream blouse, a black skirt, and black boots during New York Fashion Week at the Garden of the Battery on September 9, 2019 in New York City. (Photo by David Dee Delgado/Getty Images)
Getty Images

Nekada uvriježeno mišljenje da određenu odjeću ne smijete sušiti u sušilicama danas više ne vrijedi - vuna, svila i lan nalazili su se listi odjeće koja ne smije u sušilicu. Zbog jake temperature i velikog broja okretaja u starijim modelima sušilica, odjeća rađena od delikatnih materijala lako gubi svoj prvotni oblik, rasteže se, dok se vuna skuplja.

MILAN, ITALY - FEBRUARY 23: Beatrice Valli attends the Ermanno Scervino show at Milan Fashion Week Autumn/Winter 2019/20 on February 23, 2019 in Milan, Italy.  (Photo by Claudio Lavenia/Getty Images For Ermanno Scervino)
Getty Images For Ermanno Scervin

Uz to, u hladnim danima sušenje na zraku često je gubitak vremena pa su rješenja ovim problemima Electrolux PerfectCare sušilice rublja s toplinskom pumpom koje su savršeni spoj za pranje i sušenje osjetljive odjeće kao što je vuna ili svila. Namjenski program za svilu prilagođen je i nježan prema odjeći kao da se prirodno suši pa bez zadrške možete osušiti svoju omiljenu suknju, haljinu ili košulju bez straha i čekanja.

NOVA TEHNOLOGIJA

Riječ je o novoj tehnologiji CycloneCare s 3DSense koja osim svile, njeguje sve tkanine bez iznimke, dubinski ih skenira i automatski prilagođava postavke za super rezultate. Svi materijali i dalje izgledaju sjajno, pa su čak i pernate jakne zaštićene do 30 posto bolje od sušenja na zraku. Ravnomjerno i precizno sušenje postiže se sustavom spiralnog protoka zraka koji dolazi i do teško pristupačnih mjesta, kao što su šavovi ili džepovi.

Tvrtka Woolmark, vodeći je autoritet kad je riječ o proizvodima od vune, je Electrolux PerfectCare sušilicama dala plavi certifikat Woolmark Blue koji garantira da je uređaj siguran za sušenje vune. Rublje se suši na gotovo polovici temperature klasičnih sušilica, tako da ono nikada nije izloženo nepotrebnoj toplini, što ovaj certifikat jamči.

Electrolux PerfectCare 900 će sigurno osušiti vunenu odjeću, pa i onu namijenjenu samo za ručno pranje, a ako mislite da nemate vremena za sušenje, olakšajte si život TimeManagerom koji omogućuje skraćivanje vremena sušenja do 40 posto uz jednako odlične rezultate. Osim toga, sustav DelicateCare čuva kvalitetu osjetljivih tkanina, prilagođava okretaje bubnja i tako sprječava zapetljavanje i skupljanje odjeće.

Odlučite li se za kupnju odabranih Electrolux PerfectCare sušilica i perilica-sušilica rublja na dar dobivate i Hervis poklon bon od 400 ili 800 kuna.

KAKO DO POKLONA

U razdoblju trajanja promocije od 21. listopada do 31. siječnja 2020. godine, kupite jedan od navedenih modela Electrolux PerfectCare sušilica i perilica-sušilica i sačuvajte dokaz o kupnji. Nakon toga se trebate registrirati najkasnije do 15. veljače 2020. godine. Ako je prijava bila uspješna, na e-mail ćete dobiti potvrdu o registraciji.

Kupnju prijavite na ovom linku, prilažući fotografiju dokaza o kupnji (račun) te fotografiju natpisne pločice. Ako su svi navedeni uvjeti zadovoljeni i podaci ispravno upisani, na vašu kućnu adresu stići će Hervis poklon bon.

Linker
05. travanj 2024 10:22