na dodjeli nagrada

Makedonska veza! Ogrlica Sanje Musić Milanović oduševila modne sladokusce

Prva dama je sa predsjednikom Milanovićem ugostila arhitekte kojima su dodijeljene nagrade Viktor Kovačić. Doznajemo čiju je impresivnu ogrlicu nosila prilikom tog javnog pojavljivanja!

Predsjednik Zoran Milanović sa svojom je suprugom, Sanjom Musić Milanović, na Pantovčaku otvorio godišnju izložbu ostvarenja hrvatskih arhitekata. U Uredu predsjednika održana je i dodjela nagrada Udruženja hrvatskih arhitekata 'Viktor Kovačić'. Milanović je izložbu otvorio i obratio se nazočnima.

Čitajte i: Jedina na svijetu: Prva dama kakvu Hrvatska još nije imala! Sanja Musić Milanović nastavila s akcijom

Prva dama u decentnom izdanju

Sanja Musić Milanović i ovom je prilikom zablistala. Prva dama nosila je crnu, zvonoliku haljinu kombiniranog materijala te crne naočale i salonke, a usto je iskombinirala statement ogrlicu koraljno - crvene boje. Ogrlicu, koja je zvijezda outfita prve dame, ovog puta, kako doznajemo, potpisuje makedonska dizajnerica hrvatskog podrijetla, Ivana Knez! Predsjednik je, s druge strane, bio u modrom odijelu i bijeloj košulji.

image
RANKO SUVAR/CROPIX

Čitajte i: Elegancija Sanje Musić Milanović: Prva dama otišla na premijeru u čast Mani Gotovac, zablistala u crnom izdanju

Prva dama redovito modno briljira, obožava nositi zvonolike haljine i krupan nakit te jako dobro zna što joj pristaje. Sklona je decentnim bojama pa ćemo je najčešće viđati u kombinacijama crne i bijele. Modnu igru najčešće igra u suknjama duljine ispod koljena, a voli nositi i sakoe te haljine zanimljivih krojeva.

image
RANKO SUVAR/CROPIX
Linker
17. travanj 2024 13:34