Nova shopping adresa

LuLu Couture svečano otvorio prvu trgovinu u Gundulićevoj

Hrvatski ready-to-wear brend, LuLu Couture jučer je proslavio otvorenje prve trgovine u u Gundulićevoj 3, u Zagrebu.

Modna kuća LuLu Couture, osnovana je 2013. godine, a ovoga je četvrtka, velikim partyjem za medije, partnere i kupce obilježila otvorenje prve flagship trgovine. Sve će trendseterice tako od ove jeseni omiljene haljine moći kupiti u samom centru Zagreba, u ekskluzivnom prodajnom prostoru. Veličine 70-ak m2, novouređeni prostor na samom početku sve popularnije zagrebačke shopping ulice - Gundulićeve, nudi sve najnovije kolekcije i modele ove kuće, koja je poznata po svakodnevnim, jedinstvenim, ali i glamuroznim modelima haljina.

promo

Prostor je uređen slijedeći dizajn i poruke modela ove kuće kojima su jednostavnost i elegancija na prvom mjestu. Martina Tutić, glavna kreativna direktorica kuće LuLu Couture izjavila je ovom prilikom: "Otvorenje trgovine u centru Zagreba odgovor je na potrebe i želje naših kupaca, koji su nam još početkom ove godine dali ideju i poticaj da se upustimo u ovaj pothvat. Kako smo htjeli najbolju lokaciju, dugo smo čekali sve dok nismo bili sasvim zadovoljni. Želimo biti na dohvat ruke našim kupcima u Zagrebu, te im ponudti najbolje shopping iskustvo u novouređenom prostoru koji odiše profinjenošću i našim jedinstvenim stilom."

promo

Otvorenju trgovine su prisustvovali mnogi mediji i poznate osobe te ljubitelji ovog popularnog domaćeg modnog brenda. Oduševljenje komadima iz nove kolekcije nisu skrivale Bojana Gregorić Vejzović, Iva Jurčić, Doris Pinčić Rogoznica, Gabrijela Budimir te Isabella Rakonić koje su ovom prilikom, svaka na jedinstveni način, prezentirale kako nose svoje LuLu Couture haljine.

promo
Isabella Rakonić, Gabrijela Budimir, Doris Pinčić Rogoznica,Bojana Gregorić Vejzović i Iva Jurčić

Dok je trenutno u prodaji jesensko/zimska kolekcija LuLu Couture, uskoro u trgovine te na www.lulucouture.eu stiže i prvi dio blagdanske kolekcije koju obožavateljice ovog modnog brenda sa stavom već željno iščekuju, a u pripremi je otvaranje još trgovina u Zagrebu i Hrvatskoj.

promo

Linker
14. travanj 2024 21:20