/ Burberry promo
STIŽU BROJNE NOVOSTI

Kuća Burberry ove jeseni okreće novu modnu stranicu

Osim nove lokacije u Londonu gdje će prezentirati posljednju kolekciju, Burberry će publici predstaviti majstore zanata čije marljive ruke izrađuju kolekcije ove modne kuće, a omiljeni komadi iz nove kolekcije bit će odmah dostupni za kupnju svima koji to žele.

Ukratko, kuća Burberry ove jeseni itekako ispisuje novu stranicu vlastite modne povijesti. Nakon godina prikazivanja jesenskih kolekcija u sklopu Tjedna mode u Londonu na lokaciji Kensington Gardens, Burberry ove godine seli u srce londonskog Sohoa na lokaciju koju su nazvali “Makers House”. Svake godine Burberry revija događaj je na koji upadate isključivo i ekskluzivno s pozivnicom. Ove godine “Makers House” bit će otvoren za javnost od 21. do 27. rujna i svi koji uđu moći će se upoznati sa zanatlijama čije ruke i vještine pomažu da se kolekcije izrade. Tijekom tog tjedna posjetitelji će uživo moći gledati kako kolekcije nastaju te se pobliže upoznati s cijelim procesom stvaranja skica i izrade modela. Posljednja u nizu inspirirana je romanom Virginije Woolf iz 1928. – “Orlando”.

Ove godine fokus kolekcije bio je prikazati različitosti ženskih i muških linija kroz mnoge povijesne periode. Zato će po prvi puta muška i ženska kolekcija biti prezentirane zajedno. Legendarni fotograf Mario Testino potpisuje novu rujansku kampanju, a ispred objektiva su mlade britanske snage – široj javnosti manje poznate – Jean Campbell, Cavan McCarthy i Alex Dragulele. Uz fotografije modela dolaze i portreti obrtnika i radnika iz tvornica iz cijele Engleske, Škotske i Italije koji doprinose stvaranju proizvoda s potpisom Burberry. Kampanja će u cijelosti biti puštena u javnost na dan revije u sklopu Tjedna mode u Londonu, točnije 19. rujna. Također, odmah nakon revije kolekcija će biti dostupna za kupnju i neće se morati čekati da stigne u trgovine kao do sada. Time će svi nestrpljivi i željni novih Burberry komada doći na svoje.

Linker
25. travanj 2024 14:55