ARHIVA
bicikliranje sa stilom

Košarica za bicikl i ceker za grad u jednom: Ovaj domaći brend ima jako praktične modne dodatke

Pletene torbice već su neko vrijeme modni dodatak od kojeg se ljubiteljice zanimljivih modnih dodataka i vintage stila ne odvajaju, osobito u ljetnim modnim kombinacijama - uz bijele čipkane bluze, lanene komade, špagerice i midi haljine. Iz hrvatske radionice dolaze modeli pletenih torba koje se od ostalih razlikuju po svojoj funkcionalnosti.

Modna dizajnerica Vlatka Bartolović i dizajnerica i stilistica Iva Gradišer stoje iza modnog brenda SENG. Kolegice iz studenstih klupa istaknule su se zanimljivim pletenim modnim dodacima, a ove sezone ponudile su nešto sasvim drugačije. Izrađuju neodoljive košarice rađene od pruća, a od ostalih se razlikuju po tome što su prije svega rađene za gradske bicikle.

Njihove biciklističke košarice dolaze u tri dimenzije koje se pomoću kožnih trakica montiraju na bicikl i imaju ulogu i dekoracije, uz svoj praktični dio. Jedan od modela košarica posebno je zanimljiv jer prilikom skidanja sa bicikla postaje torbica s dugačkim kožnim remenom. Multifunkcionalnost je budućnost, smatraju cure iz brenda, a praktična košarica koja se pretvara i u torbicu zanimljivo je rješenje za sve one kojima je bicikl primarno prijevozno sredstvo.

Boris Štajduhar

Brend svoja načela bazira na tome da se sve proizvodi u Hrvatskoj, u želji da se lijepi zanati poput pletenja pruća ne zaborave. Jednostavni dizajn s minimalnim kožnim remenom i našivenim nazivom brenda uklopit će se u svaki stil (i bicikl). Ovisno o veličini košarice, cijene se kreću od 250 kn do 400 kn.

Boris Štajduhar

Boris Štajduhar

Boris Štajduhar

Linker
17. travanj 2024 02:08