Profimedia
TJEDAN MODE U NEW YORKU

Kim Kardashian West u komadima iz nove kolekcije Kanyea Westa

Modni brend Yeezy američkog repera i dizajnera Kanyea Westa doživio je svoju petu kolekciju koja je predstavljena u Pier 59 Studios u New Yorku. I dok su, poučeni ranijim revijama, gosti očekivali nekakav suludi spektakl, sve je prošlo bez velike pompe - modeli su prošetali modnom pistom, a West se čak nije došao niti nakloniti publici, kao što je uobičajeno na kraju revije.

Novu modnu sezonu reper je najavio potpuno drugačije od onoga što se od njega očekivalo, osobito nakon njegove revije prošlog rujna kada je odabralo Roosevelt Island kao lokaciju, a najviše se pričalo o njezinoj dugotrajnosti zbog čega se nekoliko manekenki i onesvijestilo. S obzirom na to da je West svoju publiku naviknuo na dramu, što znamo i po njegovim žestokim govorima na dodjelama nagrada, svi su bili iznenađeni mirnim tonom u kojem je sve proteklo. On čak nije ni izašao na modnu pistu na kraju revije, već je kraj showa najavila Kim Kardashian svojim odlaskom iz prvog reda.

#Yeezyseason5 front row view

A post shared by Ex·quis·ite (@exquisitemagazine)

Njegova nova kolekcija drastično se razlikuje od Season 4 linije koju je predstavio prošle jeseni, a u kojoj se odmaknuo od nosive mode i predstavio komade koje su mnogi prozvali nekvalitetnima. Ovog puta modeli su nosili odjevne predmete koji su kao stvoreni za svaki dan: traper i bomber jakne, traperice, hoodie majice te komadi njemačkog brenda Adidas bili su nositelji kolekcije u kojoj su u fokusu ponovno bile tenisice - novi model Jeezy Runner.

#Yeezyseason5 front row view

A post shared by Ex·quis·ite (@exquisitemagazine)

Modnu kombinaciju iz nove kolekcije još je prije revije na ulici predstavila Kim Kardashian West - bordo komadi itekako dominiraju njegovom novom linijom, ali jednaku pozornost dao je i kamuflažnom uzorku koji provlači kroz većinu svojih kolekcija.

AG_170738 -  - New York, NY - Kim Kardashian opts for no bra as she heads to Kanye West's fashion show. Kim went for an all purple ensemble as she steps out for New York Fashion Week.

Pictured: Kim Kardashian
 15 FEBRUARY 2017

 
Maria Buda
(917) 242-1505
mbuda@akmgsi.com
 
Mark Satter
(317) 691-9592
msatter@akmgsi.com or sales@akmgsi.com, Image: 321101847, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
29. studeni 2022 22:54