/ Reebok Classic
MODNE VODE

Kćer Noela Gallaghera snimila kampanju za poznati sportski brend

Do koncerta Noela Gallaghera na zagrebačkoj Šalati ostalo je još sedam dana koje fanovi britanskog benda Oasis s nestrpljenjem križaju na kalendarima. A dok se poznati glazbenik sprema za dolazak u Zagreb, njegova kćer se odlično snašla u modnim vodama.

Anasis Gallagher, šesnaestogodišnja kćer bivšeg vođe kultnog benda Oasis prošlog je tjedna u Londonu promovirala svoju modnu suradnju. Naime, mlada Anasis zaštitno je lice kampanje Reebok Classic. Krhka plavuša vitkih dugih nogu time je uvjerljivo započela svoj modni put, a kao zaštitno lice poznatog sportskog brenda bila je pun pogodak. “Obožavam novu Reebok Classic liniju. Ima stilski prizvuk devedesetih koji mi se jako sviđa. Oduševljena sam suradnjom i drago mi je što sam postala dio Reebok obitelji.” – izjavila je Anasis ovim povodom.

/ Reebok Classic

Bivši vođa britanskog benda Oasis i autor mnogih bezvremenskih hitova u Hrvatsku stiže sa svojim sastavom High Flying Birds. Koncert će održati na zagrebačkom stadionu Šalata, 16. kolovoza, a sve informacije o ulaznicama potražite ovdje.

Linker
09. kolovoz 2022 13:27