Quentin Jones za Teen Vogue
SLAVNA KĆER U MODNIM VODAMA

Kćer Judea Lawa je novo veliko lice modelinga

I dok se Jude Law priprema za premijeru mini TV serije “Mladi papa” o čemu smo vam pisali ovdje, njegova kćer Iris Law ima dobre vijesti iz svijeta mode kojim uvjerljivo korača, a mediji nisu propustili nazvati ju idućim velikim lice svjetskog modelinga!

Iako joj je tek petnaest godina, kćer slavnog glumca, i jednog od omiljenih lica među ženskim dijelom publike, već ispisuje neke velikemodne priče. Nakon reklamne kampanje za britanski brend Illustrated People, Iris je snimila veliki modni editorijal koji izlazi u rujanskon izdanju časopisa Teen Vogue.

"Editorijal koji sam snimila za Teen Vogue bio je prvi u kojem nosim više od jedne modne kombinacije. Mnoštvo različitih printeva, tkanina i boja prevladavaju ovom modnom pričom. Izgleda prilično kaotično, ali u pozitivnom smislu. Uživala sam radeći na projektu.”"– izjavila je Iris povodom snimanja editorijala koji potpisuje fotografkinja Quentin Jones.

More @lirisaw for @teenvogue September issue

A photo posted by Quentin Jones (@quentin_jones) on Aug 15, 2016 at 2:21am PDT

Iris Law time je nastavila listu slavnih potomaka poput Lily Rose Depp, Jadena Smitha ili Anasis Gallagher koji su zakoračili u modne vode te postali zaštitna lica velikih modnih kuća. Inače, Iris je rođena u braku Sadie Frost i Judea Lawa, a svoju reputaciju slavne i jako cool tinejdžerice koja se stvorila oko nje u posljednje vrijeme dobro nosi. Njezina majka Sadie nekoć je također bila model, a stariji brat Rafferty još je prije dvije godine ušao u svijet modelinga. Dakle jabuka stvarno ne pada daleko od stabla!

Linker
19. travanj 2024 14:47