Legendarna manekenka

Kate Moss zablistala na naslovnici Voguea! Nekoć razudana partijanerica danas živi mirniji život

Čini se da britansko izdanje prestižnog modnog časopisa jednostavno ne može bez poznatog supermodela. Nakon što je prošle godine bila zvijezda naslovnice, odlučili su s njom započeti i novu 2021.

Na naslovnici prestižnog modnog časopisa Vogue tijekom njegove 104 godine duge povijesti pojavile su se mnoge zvijezde, manekenke i supermodeli. Ipak, samo neke od njih dobile su privilegiju zablistati na coveru nekoliko puta i to kao zrele žene od kojih se neke ne bave poslom kojim su se prije bavile.

Jedna od njih je i legendarna Kate Moss, supermodel koji je žario i palio modnim pistama devedesetih, no čini se da nimalo nije izgubila sjaj i spremnost na poziranje.

Kate je tako pozirala za siječanjsko izdanje britanskog Voguea, čak 27 godina nakon njezine prve naslovnice 1993. godine kada je imala samo 19 godina. U lepršavoj zelenoj haljini grčkog stila i crnoj pripijenoj s bretelama, Kate nimalo ne izgleda kao da joj je 46, a s tim su se složili i mnogi njezini obožavatelji.

Nekoć partijanerica, danas ljubiteljica joge

Kate, koju su nekada zvali "Tank" zbog količine alkohola koju je mogla popiti tijekom izlaska u mladim, ludim danima, sada na spavanje ide u 23 sata.

Nekoć razuzdana manekenka u novom intervjuu za Vogue tvrdi da joj treba najmanje osam sati sna, inače je sljedeći dan prilično neraspoložena.

Umjesto svakodnevnog partijanja, 46-godišnja Kate, koja je na naslovnici Voguea bila čak 43 puta, danas uživa u mirnijem načinu života i jogi koja je posebno ispunjava i rješava stresa.

"Moja jutarnja rutina vježbanja počinje s jogom,a kroz vježbe me vodi privatni instruktor. Kod kuće također imam mini sobni bicikl, no ne koristim ga toliko često koliko bih htjela", simpatično je rekla Kate.

Glavni urednik britanskog Voguea Edward Enninful 2019. je izjavio, kada je Kate također bila na naslovnici časopisa, da ga je osvojila čim ju je upoznao, a tada je imala samo 15 godina.

"Ona je vrlo direktna. Svaki put kada je pogledate, shvatite koliko je snažna, a osobito kada ste u njezinom društvu. Prvi put smo se upoznali na castingu za Pepe Jeans. Odmah smo kliknuli. Oduševila me njezina energija i ljepota. Svi su je odmjeravali", napisao je Edward.

Linker
24. travanj 2024 03:08