Getty Images
HIT INOVACIJA

Jimmy Choo je lansirao čizme na kojima sami možete namjestiti grijanje

Ljepoti njegovih cipela ne mogu odoljeti neke od najvećih svjetskih dama, a njegova nova inovacija osvojit će sve žene koje ne podnose hladnoću.

Ime branda sinonim je za visoku modu, udobnost i kvalitetu, no Jimmy Choo ne libi se raditi inovacije. 69-godišnji malezijski dizajner naslijedio je talent od svog oca koji je također bio vlasnik uspješne trgovine i radionice, prve cipele je napravio samo s jedanaest godina, a od nedavno iz njegove radionice stižu čizme koje se griju na vaš zahtjev pomoću mobilne aplikacije.

row.jimmychoo.com

row.jimmychoo.com

Cijena Voyager čizma nije sitnica. Mogu se kupiti za oko 10 tisuća kuna, ali treba imati na umu da će one biti prva crta obrane kada dođu temperaturni minusi. Njihova baterija puni se pomoću USB sticka, a može trajati i do osam sati, dok temperaturu između 25 do 45 Celzijusa stupnjeva možete birati sami odabrati ovisno koliko vam je hladno.

'Jimmy Choo Voyager su tehnološko čudo u svijetu cipela. Čizme koje vam griju stopala pravi su luksuz i zato su tako jedinstvene', izjavila je kreativna direktorica Jimmy Choo Sandra Choi.

Linker
20. travanj 2024 04:16