Francuski chic stil 

Jednostavnost i elegancija pariškog modnog stila: Osvježite ormar ovim bezvremenskim trendi komadima

Kvalitetne modele koji će vam pomoći u izgradnji francuskog chic stila pronađite u ponudi modnog brenda Poche Paris.

Elegantno, opušteno ali istovremeno chic i ženstveno je ono što opisuje stil Francuskinja za kojim teže mnoge ljubiteljice mode. Stylish modne komade koji će vam pomoći u izgradnji francuskog chic stila možete pronaći u ponudi modnog brenda Poche Paris.

Jedinstveni dizajn i vrhunska kvaliteta su ono što krasi sve odjevne komade i modne dodatke iz kolekcije inspirirane francuskim stilom života.

image

U svakodnevnim zimskim kombinacijama, crne čizme i gležnjače su must have.

PROMO
image

Elegantno, opušteno ali istovremeno chic i ženstveno je ono što opisuje stil Francuskinja.

PROMO

Kako biste osvježili svoj ormar, birajte kvalitetne modele koje možete nositi nekoliko sezona, kombinirati s drugim komadima te nositi ih u različitim odjevnim kombinacijama.

Uljepšajte si početak nove godine i u tjednu od 03.01. do 09.01.2022. iskoristite Winter sale akciju i popust od 50% na cijelu kolekciju.

image

U svakodnevnim zimskim kombinacijama, crne čizme i gležnjače su must have.

PROMO

Za chic styling, osim trendi i bezvremenskih odjevnih komada, neizostavni su dodaci poput čizmica, cipela na petu ili elegantne torbe koju možete nositi u različitim prigodama.

Čitajte i: Nezaboravne haljine o kojima se pričalo u 2021.: Još će se dugo spominjati i dame koje su ih nosile

U svakodnevnim zimskim kombinacijama, crne čizme i gležnjače su must have. Dodajte svojoj kolekciji obuće omiljeni model, bilo da volite višu ili nižu petu, kroko uzorak ili detalje poput remenčića.

image

Kada vam je potrebna doza profinjenosti, u Poche Paris kolekciji odaberite udobne cipele na petu u smeđoj boji.

PROMO

Kada vam je potrebna doza profinjenosti, u Poche Paris kolekciji odaberite udobne cipele na petu u smeđoj boji. Idealno će se uklopiti uz elegantnu haljinu ili suknju, a jednako dobro će izgledati u kombinaciji s trapericama, bijelom košuljom i kaputom. Uz kvalitetu, udobnost je na prvom mjestu.

Ne zaboravite da su jednostavnost i elegancija osnova pariškog stila, pa stoga se time vodite i pri odabiru najpoželjnijih modnih dodataka - torbi.

Čitajte i: Glamurozan pozdrav 2021.: Ne možemo odlučiti koja je bolja blagdanska kombinacija njemačke modne influencerice

Crna boja uvijek je u trendu, a odabirom torbi bilo kojeg oblika u klasičnoj crnoj bit će pun pogodak. U muškoj kolekciji možete odabrati otmjene cipele koje će se savršeno uklopiti uz odijelo, ali i gležnjače, te tenisice za ležernije kombinacije i poslovni casual stil. Izrazite svoju osobnost kroz modne dodatke iz Poche Paris kolekcije.

image

U muškoj kolekciji možete odabrati otmjene cipele koje će se savršeno uklopiti uz odijelo.

PROMO

U ponudi možete pronaći i odjeću poput jakni i kaputa, te novčanike i remenje.

Svoje favorite iz kolekcije konačno možete kupiti online i na prodajnom mjestu Poche Paris u Gajevoj 9a, a dio aktualne kolekcije možete pronaći i u svim The Core trgovinama.

Linker
19. travanj 2024 05:58