Unsplash
SVAKAKO ĆEMO ISPROBATI

Jednostavan trik sa super rezultatima: Bijelim tenisicama u trenu vratite stari sjaj!

Osim želje za snježno bijelim zubima, jednako je važno važno imati i bijele tenisice! Zbog toga smo pronašli odličan trik kako bi uz minimalan trošak vaše omiljene i udobne tenisice vratili u život, a koji je osvojio internet.

Uvijek se dobro s vremena na vrijeme podsjetiti odličnih trikova pomoću kojih vaše tenisice mogu biti bijele poput nedirnutog snijega, a još je bolje kada se radi o sredstvima koje možete pronaći kod kuće. Trik koji će ih vratiti u život vrlo je jednostavan, a potrebne su samo soda bikarbona, deterdžent i dječji puder.

--> Neobičan trik za uklanjanje neugodnog mirisa iz cipela zaludio internet

Svoje bijele, platnene tenisice za početak dobro isperite vodom. Uzmite deterdžent i sodu bikarbonu pa ih izmještajte u posudi u omjeru 1:1,5 u korist deterdženta.

Unsplash

Pastu dobro utrljajte koristeći četkicu za zube pa tenisice ostavite neko vrijeme kako bi je upile. Nakon toga ih ponovno isperite vodom ili stavite u perilicu za rublje te kad se osuše, za još bolji rezultat, napudrajte ih dječjim puderom. Nakon toga moći ćete gledati svoje tenisice samo sa sunčanim naočalama.

Linker
18. travanj 2024 00:35