Jakov Baričić
Dizajnerica Diana Viljevac

Jedna sasvim drugačija kampanja vjenčanica

Odabir vjenčanice zasigurno spada u jednu od najvažnijih odluka svake žene. Upravo za taj poseban dan žene iznimnu pažnju posvećuju svakom detalju - haljina mora biti savršena i ispuniti svaku želju buduće mlade, mjesta kompromisu tu nema.

Vođena uravo idejom da je želja svake žene individualna i da svaka žena za svoj najvažniji dan točno zna što želi, dizajnerica Diana Viljevac osmislila je svoju prvu liniju vjenčanica. Ovakve nekonvencionalne i moderne vjenčanice nastale su kao potreba za nečim novim te kao želja da se izbjegnu predodređene vizije vjenčanica.

Jakov Baričić

Iako se većina haljina bazira na klasičnoj bijeloj boji, kolekcija se satoji i od različitih nijansi sive, ružičaste pa sve do puderastih tonova. Deset osnovnih modela čini kolekciju vjenčanica koje nemaju jedinstvenu poveznicu baš zato kako bih svaka žena mogla pronaći upravo ono što želi Nakon što je ove sezone predstavila prvu ready to wear kolekciju linija vjenčanica bila je logičan slijed u radu dizajnerice Diane Viljevac.

Jakov Baričić

Vjenčanice su dostupne u showroomu Diana Viljevac na adresi Šenoina 11 te se mogu pogledati uz prethodnu rezervaciju termina. Više informacija saznajte ovdje.

Jakov Baričić

Jakov Baričić

Jakov Baričić

Jakov Baričić

Linker
19. travanj 2024 20:00