kapsula kolekcija

Jedan komad već je ‘must-have‘: Kolekcija Zare i Everlasta predložak je za modernu uniformu 2021.

Nova kolekcija iz Zare idealan je podsjetnik na rane dvijetisućite, ali i odličan način da svoju garderobu za "ljenčarenje po kući" podignete na novi nivo. Influencerice su već lude za jednim vrućim komadom!

S obzirom da ulazak u 2021. godinu nije doveo do promjena u stilu života koji se u cijelom svijetu odvija prema pravilima "novog normalnog", sektori s lounge odjećom u popularnim high street trgovinama i dalje su najposjećeniji.

Nova Zarina mini kolekcija, nastala u suradnji s kultnim fitness brendom Everlast, idealan je pomak od bezličnih trenirki koje smo kupovali prošle godine, jer sa sobom donosi duh ranih dvijetisućitih koje su ponovno u trendu te zanimljiv stilistički pomak koji otkriva da smo u svakome trenu spremni izaći iz kuća i ponovno osvojiti gradski asfalt.

image
Trenirka će i ove godine biti jedan od najtraženijih odjevnih komada, smatraju modni stručnjaci
ZARA X EVERLAST VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

U kapsula kolekciji nalaze se koamdi inspirirani boksačkom odjećom, podcrtani dozom pritajene ženstvenosti pa tako trenirke imaju nogavice koje laskaju figuri i kratke majice, sportske majice otkrivaju ruke i ramena, a fina, prugasta košulja može se nositi i na traperice, i uz suknju, ali i uz trenirku.

image
Udobna košulja za rad od kuće ili chic izlazak u šetnju
ZARA X EVERLAST VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Žene kojima je uvijek bio drag "tomboy" stil pronaći će se u udobnim bermudama od pamuka ili majici s kapuljačom, odrezanih rukava.

image
Ovo ej prva Zarina kolaboracija s nekim fitness brandom
ZARA X EVERLAST VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Apsolutni hit kolekcije svakako je bež baloner s velikim natpisom Everlast na leđima, koji je već na glasu kao apsolutni must-have iz ove kolekcije.

image
O baloneru iz suradnje Everlasta i Zare svi pričaju
ZARA X EVERLAST VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Šuškalo se da se kolekcija nastala u suradnji Zare i Everlasta neće moći kupiti u svim zemljama, no sretno je "sletjela" u Hrvatsku te se može kupiti po cijenama u rasponu od 199 do 599 kuna.

Baloner o kojem svi pričaju, najskuplji je komad iz kolekcije.

Linker
19. travanj 2024 01:05