Coach Instagram
Ide joj

J. Lo se izvrsno snalazi u ulozi modela: Pop diva zablistala je u novoj kampanji poznatog brenda

Kada je vidio spot za njezinu pjesmu 'All i Have', kreativni direktor Coacha morao je angažirati Jennifer kao novo lice brenda. Od tada je snimila nekoliko kampanja, a posljednja slavi naslijeđe pokojnog njujorškog umjetnika.

Latinoamerička pop diva Jennifer Lopez novo je zaštitno lice brenda Coach te je za njih odradila već nekoliko photoshootinga. J. Lo i mnoštvo poznatih lica sudjelovali su u novoj kampanji Coacha s ciljem očuvanja naslijeđa pokojnog njujorškog slikara Jean-Michela Basquiata.

Kampanju za novu kolekciju su uz nju snimili i model Paloma Elsesser, glumac Michael B. Jordan, glazbenica Diana Gordon i Basquiatova nećakinja Jessica Kelly.

Cijela kolekcija je uniseks te obuhvaća udobne majice, klasične balonere, strukturirane kožne torbe i još mnogo toga, a sve je ukrašeno apstraktnim Basquiatovim umjetničkim prikazima.

Aktivizam kroz umjetnost

Cijela kolekcija, koja je predstavljena u veljači, oslikava Basquiatovu viziju "hrabrog izražavanja", odnosno aktivizma kroz umjetnost i prihvaćanju kreativne obitelji.

"Basquiat je jedan od mojih heroja. Utjelovio je kreativni, uključivi duh New Yorka i bio je snaga za promjene u njegovoj zajednici. Ponosan sam što slavim njegov rad i zahvalan sam njegovoj obitelji što mi je pomogla u stvaranju ove kolekcije", izjavio je kreativni direktor Coacha Stuart Vevers.

Snimila kampanju s majkom

Osim ove, J. Lo je odradila i kampanju za novu Coach jesensku kolekciju koja se fokusira na ono što je najvažnije - obitelj. U kampanji se tako pojavljuje i njezina majka Guadalupe i djeca te svi večeraju na vrhu planine okruženi prirodom.

Vevers je odlučio angažirati J. Lo kada je pogledao njezin spot za pjesmu "All I Have", koju je 2002. snimila s reperom LL Cool J-em. U njemu pjevačica šeće gradom i nosi nekoliko dizajnerskih torbi.

"Jennifer je toliko autentična. Odlučna je i originalna osoba koja je slijedila svoj put kako bi radila stvari na svoj način. Zaista posjeduje stav koji Coach slavi", rekao je kreativni direktor.

Čitajte i:

I ona zna pogriješiti: Psihodelični komadi na Jennifer Lopez baš i nisu najsretniji izbor

J.Lo tvrdi da su zaslužni za ovakav ten: Krema od 185 kuna i piling koji se može kupiti i kod nas

Jennifer Lopez trebala je biti najsretnija žena na svijetu: 'Srce mi je malo slomljeno jer smo imali velike planove'

Linker
20. travanj 2024 05:12