Piccola Creations
Trendi i topli modni dodaci

Iz zadarske radionice Piccola Creations stižu personalizirani šalovi i beretke za poželjeti!

Kreativka Doriana Miletić (24) prije nešto više od godinu dana osnovala je vlastiti modni brend, a nakon oslikanih cekera, počela je dizajnirati i stvari za dom te neodoljive zimske modne dodatke.

Nakon torbi i cekera, Zadranka Doriana Miletić predstavila je zimsku kolekciju modnih dodataka svog brenda Piccola Creations. Radi se o šalovima od kašmira koji se mogu naručiti u 12 boja te dvije veličine, a bira se i boja konca kojom se vezu inicijali - po kojima je modni brend postao poznat. Personalizirati se mogu i popularne vunene beretke čija cijena iznosi 250 kuna.

Piccola Creations

Piccola Creations

Piccola Creations

Kupiti se mogu i kompleti, u tamnosivoj, svijetlosivoj, crnoj i bež varijanti, a šalovi su dovoljno veliki i topli da mogu poslužiti i kao dekica. Naime, kreativka je ove zime odlučila izrađivati i detalje za dom, a najprije se okušala u kreiranju baršunastih jastuka s izvezenim slovima.

Piccola Creations

Dok ponovno ne stigne toplije vrijeme kad će domaće trendseterice iz ormara izvući personalizirane pletene cekere, košare i platnene clutch torbice, dizajn Piccola Creations može se nositi i u obliku košulje s inicijalima. U planu je proširenje ponude na posteljinu i kućne papuče, a svi se proizvodi modne marke mogu pogledati i naručiti putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

Piccola Creations

Piccola Creations

Piccola Creations

Linker
24. travanj 2024 08:07