Zvonimir Ferina
back to black

Ivica Skoko ima novu kolekciju midi i maksi haljina, tri je već isprobala nova Miss Hrvatske

Zimska kolekcija domaćeg dizajnera bit će doista dramatična – crne večernje toalete izmjenjivat će se s puderastim kreacijama nježnog prizvuka, a naglašenoj senzualnosti kolekcije pridonose i provokativni prorezi.

Modni dizajner Ivica Skoko novu će kolekciju predsatviti na pozornici Bipa Fashion.hr-a. Održat će se u srijedu 23. listopada na Zagrebačkom velesajmu u Paviljonu 8, gdje će dizajner predstavit najbolje od svog modno umjetničkog opusa.

U zimskoj kolekciji predstavit će modu bogatu večernjim haljinama, no iznenadit će nas i neki moment modela midi dužine. Ključna boja kolekcije je crna, ali pojavit će se i pokoji model dimno sive i puderaste, točnije popularne nude boje. Ivica Skoko u novoj kolekciji pokazuje komade koji malo toga prepuštaju mašti - toalete i haljine s prozirnim elementima, svjetlucavim modnim dodacima te raskošnim aplikacijama.

Zvonimir Ferina

"Prezentiram kolekciju dugih gala večernjih haljina, no provući ću i nekoliko modela midi dužine. Vraćam se svojoj omiljenoj crnoj i bogato vezenim čipkama uz kombinaciju materijala zanimljive teksture, ali bit će tu i sive i bež koja nam se odlično uklapa. Čipka je bogato ukrašena staklenim perlama i kamenčićima te ima dosta ručnog rada. Kolekcija je pomalo dramatična i tamna s naglaskom na siluetu. Također, kolekcija je vrlo ženstvena te u istom trenu odvažna s obzirom da se poigravamo punim i prozirnim elementima" ističe Skoko.

Zvonimir Ferina

Da je riječ o glamuroznoj kolekciji, pokazuju i prvi vizuali koje potpisuje Zvonimir Ferina. Nova muza Ivice Skoke predivna je manekenka i nova Miss Hrvatske Katarina Mamić, kojoj odgovara uloga filmske dive u svečanim i prije svega dramatičnim večernjim haljinama.

Zvonimir Ferina

Linker
19. travanj 2024 12:15