Dobro će nam doći

Inovativan proizvod domaćeg brenda: Zaštitne torbice za maske ono su što nam hitno treba

Ako ste do sada maske nosili u torbici ili džepu, nažalost, moramo vam reći kako ste si dodatno ugrožavali zdravlje. No, o tome više ne biste trebali brinuti, jer je Hippy Garden osmislio genijalne torbice od antibakterijskog materijala koji se koristi i u zdravstvenim ustanovama.

Zaštitne maske postale su "novo normalno" i bez njih ne izlazimo iz kuće. No, mnogi od nas rade grešku kada masku skidaju s lica - spremaju je u džep, objese oko retrovizora ili stave u torbicu. Čuvanje maske po takvim mjestima nije najhigijenskije jer se na nju lijepe mucice, nečistoće i bakterije koje nam potom dolaze u blizinu sluznica preko nosa i ustiju.

image
Đurđica Vorkapić
ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX

Kako bi se doskočilo ovom problemu, dizajnerica Đurđica Vorkapić, koja stoji iza domaćeg brenda Hippy Garden, dosjetila se genijalne ideje. Osmislila je inovativne torbice za čuvanje maski, napravljene od certificiranog medicinskog materijala koji je vodootporan i antibakterijski.

image
Torbice se trenutno mogu pronaći u desetak različitih varijanti.
HIPPY GARDEN

Taj materijal također se koristi u zdravstvenim ustanovama jer zadovoljava visoke higijenske i zdravstvene standarde.

Torbice, proizvedene u cijelosti u Hrvatskoj, dostupne su u desetak varijanti, a zatvaraju se sigurnosnim patentnim zatvaračem ili čičak trakom. Mogu se višestruko koristiti te su perive na 60 do 90 stupnjeva. Ove torbice zaštitit će vašu masku, tako da je više nikada ne morate nositi na neprikladnim mjestima i tako si ugroziti zdravlje!

image
HIPPY GARDEN
image
HIPPY GARDEN
image
HIPPY GARDEN

Čitajte i:

Nose se ‘dvijetisućite‘: Zara vratila neodoljive komade iz prošlih kolekcija koje smo jedva čekali!

Ružičasta kao simbol snage i hrabrosti: Donosimo top prijedloge od poslovnih do večernjih komada!

Klasično plavoj je ‘odzvonilo‘: Hit boja 2021. simbolizira novi početak i pršti optimizmom

Linker
18. travanj 2024 13:03