Franjo Matković
za uzbudljivu jesen

Illumination Etne Maar - još jedna modna avantura domaće dizajnerice

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja stvara iza modnog brenda Etna Maar svim poklonicima pomalo mističnog izričaja predstavlja novu kolekciju za sezonu jesen/zima 2018/19. pod nazivom Illumination

eljela sam pokazati bljesak, iluminaciju kreativnosti žene koja je dovoljno zrela i samopouzdana da pređe preko najtežih trenutaka u životu i vrati se svjetlu. Želim da se svaka osoba koja nosi Etna Maar komad prepusti životnim bljeskovima i pronađe jednostavnost i originalnost u svom modnom izričaju. Odabrala sam i vrlo različite materijale – umjetno krzno i kožu, viskozne jerseye, vunu, pamučna pletiva, kao i krojeve, na prvi pogled jednostavne, a opet otvorene tolikim mogućnostima kombiniranja', kaže dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja je ostala vjerna svom prepoznatljivom rukopisu, al svoj dizajn uvijek reinterpretira na nov i inovativan način.

Franjo Matković
Franjo Matković

Vođena svojom modnom vizijom i filozofijom stvara izrazito nosivu i modernu kolekciju koja će svaka žena zasigurno ove sezone poželjeti u svome ormaru. Snažnim povezivanjem mode sa životom još jedan je primjer da dizajnerica svoju inspiraciju uvijek pronalazi u životnim okolnostima koju je okružuju.

Franjo Matković
Franjo Matković
Franjo Matković

Linker
20. travanj 2024 13:02