Louis Vuitton
hrvati oduševljeni

I Louis Vuitton obožava 'kockice': Novu majicu francuskog brenda poželjet će svaka strastvena navijačica

Nakon posljednje kolekcije puštene povodom Kineske nove godine, luksuzni brend koji si Hrvatice vole priuštiti zasigurno je stekao još veću popularnost na našim prostorima zbog samo jednog odjevnog komada.

"Monogram Denim" nova je kolekcija francuske modne kuće Louis Vuitton, predstavljena povodom Kineske nove godine. Plava, crvena, crna i bijela osnovne su boje kolekcije, a kao motiv provlači se i patchwork tehnika - kvadratići krase traperice, ženske i muške modne dodatke i majice.

U kolekciji jedna je pamučna majica ukrala pažnju, barem nama Hrvatima jer izgleda kao da je rađena po uzorku na naše sportske dresove. Objava brenda na službenom Twitter profilu prikupila je komentare u kojima većina pratitelja komentira kako je ova majica identična dresu hrvatskih nogometaša. Ipak, LV nije pronašao inspiraciju u našem u cijelom svijetu poznatom uzorku, već je na stranici Louis Vuittona napisano da je ovaj komad posveta ikoničnom Damier uzorku, kvadratićima po kojima su torbe ovog brenda najpoznatije, osobito u smeđoj boji.

Louis Vuitton
Louis Vuitton Damier majica (cijena na upit)

Unatoč tome, za svaku modno osviještenu navijačicu ovo je idealni modni komad. Osim crveno-bijelih "kvadratića", na sebi nosi natpis Louis Vuitton. Iako cijena majice nije poznata, vjerujemo da će se naći u košarici domaćih trendseterica koje uživaju u komadima luksuznog brenda.

Louis Vuitton

Linker
23. studeni 2022 09:59