Profimedia, Alamy
NOVO ZAŠTITNO LICE

H&M zamijenio Davida Beckhama kanadskim glazbenikom The Weekndom

Zaštitno lice muške linije švedskog high street brenda H&M posljednjih pet godina bio je engleski nogometaš David Beckham, kojeg će sada zamijeniti 26-godišnji kanadski glazbenik The Weeknd.

Nakon dugogodišnjeg partnerstva, H&M je odlučio ove jeseni prekinuti suradnju s bivšim nogometašem Davidom Beckhamom. Vizuali njegovih kolekcija postali su sastavni dio dućana švedskog brenda još 2011. godine, kada su započeli suradnju, a Beckham je u sklopu kolekcija za H&M dizajnirao sve - od donjeg rublja pa do kabanica. Glasnogovornica brenda naglasila je da nisu isključene buduće suradnje sa slavnim nogometašem te da njegov odlazak nije povezan s angažiranjem Weeknda.

Dobitnik Grammyja i R&B glazbenik Abel Tesfaye, poznatiji pod imenom The Weeknd, bit će zaštitno lice proljetne muške kolekcije Spring Icons Selected by The Weeknd, koja u trgovine stiže u ožujku iduće godine.

Poznati kanadski glazbenik i dečko jedne od najpoznatijih manekenki Belle Hadid već je surađivao s modnim brendovima - početkom godine objavio je suradnju s brendom Puma, a ima i vlastiti brend XO, te će drugi put nastupiti na Victoria's Secret Showu u prosincu ove godine. Unatoč izletima u modni svijet, Weekndu je i dalje na prvom mjestu glazba pa će svi njegovi obožavatelji uskoro moći uživati u njegovom novom albumu koji izlazi 25. studenoga.

Linker
19. travanj 2024 04:16