biste li ih nosili?

Hit natikače padaju u zaborav? Nose se nove ‘ružne‘ natikače, Izabel Kovačić zbog njih se našla na meti

Kendall Jenner, Hailey Bieber, Bella Hadid... It djevojke nose Yeezy sandalama, kakve je već za sebe osigurala i jedna od najpoznatijih domaćih fashionistica - Izabel Kovačić.

Izgleda da su slavne sandale Birkenstock, koje već godinama stoje visoko na listi poželjnih trendova, dobile ozbiljnu konkurenciju. Riječ je o takozvanim Yeezy sandalama koje se mogu naći na nogama svjetskih trendseterica poput Kendall Jenner i Belle Hadid, ali i domaćih, pa je tako u njima Londonom prošetala Izabel Kovačić. Ono što posebno kod njih zapada za oko jest činjenica da ih nose – s čarapama.

Supruga nogometaša Matea Kovačića svoje je krem sandale iskombinirala s kožnom oversized jaknom i trenirkom te bijelim čarapama.

One se, međutim, nisu svidjele baš svima pa je tako jedan od komentara na njezinu fotografiju na Instagramu bio: "Tennis style. Ovako mi seljaci odavno hodamo po Solinu".

Kendall ih pak nosi u zelenoj boji, dok ih je Bella Hadid iskombinirala s čarapama, širokim plavim trapericama i zelenom vjetrovkom s ovratnikom.

Supermodel Hailey Bieber odlučila se za sličnu verziju brenda Attico, nešto drugačiji model, kožnu sandalu s potplatom koje kombinira s crnim hlačama i sportskim grudnjakom.

image
LESE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Iako se spominju kao "neugledne", ove sandale uočene diljem Hollywooda, sa svojim gumenim potplatom vrlo su ugodne za nošenje. One, naime, nemaju ravni potplat, kao mnoge druge sandale, dobro poznat kao loše rješenje za stopala, već je nešto zaobljeniji pa na nogama stvaraju osjećaj ugodnih kućnih papuča. Za neugledne, ali udobne "zvjezdane" sandale Yeezy i Attico morat će se pak izdvojiti pozamašna svota - od 460 do 820 dolara.

Čitajte i: I Hrvatice obožavaju ove natikače, ali ih nikada ne nose kao Heidi Klum! Biste li se usudili ovo isfurati?

Čitajte i: ‘Najekskluzivnije‘ sandale ikada: Cijena Birkenstock natikača od Hermèsove Birkinice prilično je paprena

Linker
19. travanj 2024 23:36