Matej Dokić
ČETIRI POLUDRAGA KAMENČIĆA

Hit narukvice Nastja Jewellery samo uz magazin Gloria IN SPECIJAL

Zagrebačka dizajnerica Nastasja Colarić pripremila je samo za čitatelje magazina Gloria IN SPECIJAL osam različitih narukvica koje krase četiri poludraga kamenčića.

Iako je nakit od poludragog kamenja počela izrađivati još prije desetak godina, Zagrepčanka Nastasja Colarić svoju je kreativnost pretvorila u posao tek prije tri godine. Nakon nekoliko godina koje je provela radeći u struci u austrijskoj firmi, 31-godišnja inženjerka menadžmenta okoliša i prirodnih resursa osmislila je nakit sa značenjem: ogrlice i narukvice koje će biti inspiracija i motivacija osobi koja ih nosi. Njezin brend Nastja jewellery nudi komade izrađene od 15 različitih vrsta poludragog kamenja koji su ukrašeni srebrnim privjescima s kozmičkim simbolima, od kojih je njoj najdraže, ali i najpopularnije među kupcima kao dar, keltsko srce.

Nakit s poludragim kamenjem može se kupiti u njezinoj trgovini u zagrebačkoj Radićevoj ulici i u internet-trgovini Nastja Meaningful Jewellery, a ekskluzivna kolekcija iz njezine zagrebačke radionice bit će dostupna uz novi broj magazina Gloria IN SPECIJAL koji je u prodaji od 26. studenog po cijeni od 14,90 kuna. Nastasja je samo za naše čitateljice kreirala jednostavne narukvice od končića na kojima se nalazi poludragi kamen, a izabrala je svoje favorite – howlit, ahat, rozenkvarc i amazonit.

Nastasja Colaric 
Nastja Nakit 
Radiceva, Zagreb
Fotograf Matej Dokic 151118
Matej Dokić

- Howlit djeluje umirujuće i pomaže u otpuštanju negativnih emocija, ahat jača samopouzdanje i daje fizičku snagu, amazonit je kristal vitalnosti i povećava intuiciju, dok je rozenkvarc kamen bezuvjetne ljubavi – kazala nam je Nastasja koja je narukvice sama testirala na otpornost ne skidajući ih punih mjesec dana kako bi bila sigurna da se s njima može i spavati i tuširati.

Uz novi broj magazina Gloria IN SEPCIJAL ne propustite hit narukvice s poludragim kamenčićima!

Linker
18. travanj 2024 22:35