missionstatement.com
JOŠ JEDNA U NIZU

Hilary Swank lansirala svoju sportsku kolekciju

Prije nekoliko godina svaka je zvijezda imala svoj parfem, a danas svi imaju svoje modne kolekcije. Podužem popisu poznatih dama s vlastitom modnom linijom, među kojima su Beyonce, Rita Ora, Selena Gomez i Heidi Klum, sada se pridružila i američka glumica Hilary Swank.

Dvostruka dobitnica Oscara nije nikada pokazivala zanimanje za dizajn. U djetinjstvu je željela biti veterinarka iili astronautica, ali je na sve brzo zaboravila kada se okušala u glumi. Sa samo devet godina prvi je put nastupila u kazališnoj predstavi "Knjiga o džungli", a holivudsku karijeru je započela manjom ulogom u filmu "Buffy: Ubojica vampira". Ipak, nakon dva osvojena Oscara, 42-godišnja glumica posvetila se dizajniranju svoje modne linije "Mission Statement".

"Željela sam odati počast ženama s iznimnim idejama i ponuditi im udobnu odjeću u kojoj će moći provesti cijeli dan, a neće izgledati kao da su se upravo vratile s vježbanja - izjavila je slavna glumica povodom lansiranja kolekcije. "Mission Statement" linija je idealna za vježbanje, ali lako će se uklopiti i u svakodnevne, ležerne kombinacije, a cijene komada se kreću od 115 pa sve do 1150 dolara.

Linker
30. rujan 2022 17:15