Maja Kljaić
Cruise kolekcija domaće dizajnerice

Haljine u kojima ljeto traje vječno

Hrvatska dizajnerica Anamarija Brkić kreirala je kolekciju za odmor u kojoj je svaki model, od haljine do kombinezona, "good to go"…

Osjećaj da ljeto traje vječno bio je inspiracija za novu cruise kolekciju A’marie. Dnevni izlasci koji se pretvaraju u večernje te jutra koja počinju u opuštajućoj tišini trenuci su zbog kojih u njemu uživamo još više, a nova A’marie kolekcija za odmor donosi modele koji će vas idealno pratiti upravo u tom poznatom, lijepom tempu.

Maja Kljaić

Haljine u kojima ćete se odmah osjećati "good to go" kreirane su u nježnim nijansama - pastelno ružičastoj, nude i boji pistacija s povremenom pojavom nenametljivog cvjetnog uzorka. Na svakom od modela detalji slave ljeto - poput volana koji otkrivaju ramena, šarenih tankih vezica u bojama s veselim pomponima ili točkastog printa. Pa tako cvjetnu kratku haljinu s volanom krasi bijeli čipkasti rub te ukrasna špagica preko leđa, dok dugi čipkasti modeli funkcioniraju kao haljine za plažu koje se nose preko kupaćih kostima, ali i kao raskošne večernje haljine.

Maja Kljaić

Mini modeli s cvjetovima idealan su izbor za opuštene ljetne večeri, a maxi modeli, poput onog od nude svile, savršeni su i nezamjenjivi za svečane prigode.

Maja Kljaić

Maja Kljaić

Maja Kljaić

Maja Kljaić

Maja Kljaić

Linker
19. travanj 2024 10:48