HyperFocal: 0
 / Guess
AMERIČKI MODEL

Hailey Baldwin je zvijezda jesenske kampanje brenda Guess

Američki model Hailey Baldwin snimila je svoju prvu kampanju za Guess u društvu već poznatih lica – Emme Stern i Matta Trethea. Kampanja je snimljena u Malibuu pod kreativnom palicom direktora Paula Marciana. Poznati fotograf Rayan Ayash i stilistica Elisabetta Massari, modna urednica časopisa Marie Claire, još su jednom prikazali Guess kao seksepilan modni brend.

Ove sezone, jesenska kolekcija za žene donosi luksuzne tkanine, antilop elemente i decentnu čipku. Haljine se prilagođavaju silueti, definiraju ženstvenost i dolaze u nekoliko dužina, a izrazito su popularne i maxi suknje te neizostavni kombinezoni. Traper je jedan od ključnih materijala i ove sezone te idealan odabir za hladnije dane. Paleta boja donosi jesensku crvenu, mornarsko plavu, smeđu te boju konjaka i meda.

HyperFocal: 0
HyperFocal: 0

HyperFocal: 0
HyperFocal: 0

HyperFocal: 0
HyperFocal: 0

HyperFocal: 0
HyperFocal: 0

Muškom kolekcijom američkog brenda vladaju jednostavne boje i monokromatski detalji. Traper jakne se kombiniraju s klasičnim trapericama i jednostavnim majicama ili košuljama te se mogu iznova nositi iz sezone u sezonu. Kaputima prevladavaju zanimljivi gumbići i multi zatvarači.

HyperFocal: 0
HyperFocal: 0
Linker
18. travanj 2024 05:37