wow!

Glamur kakav se rijetko viđa: Cate Blanchett i Penelope Cruz osvojile su crveni tepih genijalnim izdanjima

Malo koja zvijezda na važnim događanjima baš svaki put ostavlja savršen dojam, no to redovito uspijeva slavnoj australskoj glumici. I ovoga puta dokazala je da je kraljica crvenog tepiha, a stajlingom nije razočarala ni njezina kolegica.

Na sinoćnjoj 36. dodjeli filmskih nagrada Goya u Španjolskoj glamura nije nedostajalo. Slavne dame svojim su raskošnim haljinama osvajale poglede, a najviše je pažnje privukla australska glumica Cate Blanchett koju ne zovu bez razloga kraljicom crvenog tepiha.

image

Cate Blanchett u Giorgio Armani odijelu.

CARLOS DAFONTE/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Cate je u Valenciju došla na poziv španjolske Akademije filmske umjetnosti i znanosti koja joj je dodijelila "International Goya" nagradu. No, najviše se govorilo o njezinom istančanom modnom ukusu koji ni ovoga puta nije podbacio.

Za dnevni photocall nosila je odijelo jednog od svojih najdražih dizajnera, Giorgia Armanija. Sako s logom brenda i karirane hlače odlično su joj stajale, a kombinirala ih je uz bijele tenisice i mnoštvo zlatnih ogrlica.

image

Cate Blanchett

JOSE GEGUNDEZ/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ono što je uslijedilo na samoj dodjeli još dugo će se pričati - Cate je zablistala u Armari Prive Haute Couture kreaciji s mnoštvom perlica u formi resica koje su isticale njezinu vitku liniju. Zanimljiv je bio i kroj haljine na dekolteu, kao i halter ovratnik.

Čitajte i: Crna elegancija, šljokice i izazovni krojevi na crvenom tepihu: Maneskin u svom stilu, Adele se presvukla čak tri puta

image

Penelope Cruz

JOSE GEGUNDEZ/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Španjolska glumica Penelope Cruz došla je kao pratnja svog supruga Javiera Bardema koji je osvojio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u filmu "The Good Boss". Penelope je nosila romantičnu haljinu iz Chanelove prošlogodišnje proljetne kolekcije posutu našivenim cvjetićima u kojoj je izgledala baš kao prava dama.

Ne smijemo zaboraviti ni stajling španjolskih glumica Milene Smit, Lucie Jimenez i Marte Nieto koje su također bile u haljinama koje bismo voljele vidjeti i u našim ormarima. Smitina haljina pomalo podsjeća na balsku, kreacija koju je nosila Jimenez dostojna je zlatnog doba Hollywooda, a haljina u kojoj se pojavila Nieto idealna je za proljetna vjenčanja.

image

Milena Smit

LLUIS GENE/AFP/PROFIMEDIA
image

Lucia Jimenez

JOSE GEGUNDEZ/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Marta Nieto

JACK ABUIN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 05:47