Foto: paulandjoe.com
PREDSTAVLJAMO FRANCUSKI MODNI BREND

Francuzi to rade najbolje!

Kada govorimo o količini modnog chica – imaju ga najviše, kada govorimo o opuštenom kombiniranju modnih komada i ležernom nošenju istih – rade to najbolje. Francuzi definitivno znaju modu i žive ju kako treba, a tome u prilog predstavljamo brend Paul & Joe koji prezentira tu nepodnošljivu parišku modnu lakoću postojanja!

Brend Paul and Joe je osnovala Sophie Albou u Parizu još 1995. godine i nazvala ga je prema dvojici svojih sinova. Ovaj mladi brend prvo se fokusirao samo na mušku liniju odjeće inspiriranu sedamedesetim godinama prošlog stoljeća što se pokazalo vrlo uspješnim.. Vođena pozitivnim kritikama dizajnerica je već iduće godine, 1996., kreirala svoju prvu žensku kolekciju koja je odmah proglašena iznimno modno šarmantnom i kao takva počela se prodavati u cijelom svijetu. Početkom 2000-ih pojavila se i beauty linija brenda Paul & Joe Beauté te linija odjeće za djecu Little Paul & Joe. Godine 2006. Sophie Albou je otvorila trgovinu na prestižnoj pariškoj Avenue Montaigne, a istovremeno je shvatila kako postoji potreba za pokretanjem cjenovno pristupačnije linije odjeće svog brenda. Tako se rodila ‘mlađa sestrica’ Paul & Joe Sister – šarenija i zaigranija verzija originalnog brenda.

Danas Paul & Joe broji preko 30 trgovina diljem svijeta od New Yorka do Londona, preko Pariza do Tokyja. U petnaestak godina svog postojanja brend se pozicionirao kao destinacija gdje žene rado dolaze po svoje omiljene modne komade. Jednostavni krojevi su zaštitni znak brenda, a odjeća je nosiva u svakodnevnim kombinacijama. Pri tome, brend je zadržao taj poznati francuski chic kod kojeg se uspješno kombiniraju sportski komadi s vječnom elegancijom. I na kraju sve ostaje na onoj – opušteno i ležerno!

‘Mlađu’ i dostupniju verziju brenda, Paul & Joe Sister, možete nabaviti i u Zagrebu, na adresi Petra Preradovića 34, u ROBA storeu. Više pogledajte na bon ton stranici, a neke od boljih komada iz kolekcije za jesen/zimu 2016. pogledajte u našoj fotogaleriji.

Linker
16. travanj 2024 21:57