H&M
Sa štihom osamdesetih

Fanovi serije 'Stranger Things' pripremite se! Stiže odlična modna kolekcija posvećena trećoj sezoni

U čast trećoj sezoni jedne od najpopularnijih serija na Netflixu, H&M je kreirao novu capsule kolekciju s majicama, kupaćim kostimima, košuljama i modnim dodacima u stilu osamdesetih koja će oduševiti sve fanove serije.

Na Netflixu svako malo se pojave nove serije i filmovi, ali ona koja je u vrlo kratkom roku osvojila gledatelje i to bez velike pompe definitivno je "Stranger Things". Iako se u prvim epizodama čini da se radnja vrti oko klinaca iz osamdesetih koji igraju Dungeons & Dragons i voze se na starim BMX biciklima, vrlo brzo otkrivamo da serija ima mističnu, mračnu stranu.

H&M

Ako ste pogledali obje sezone, znate o čemu govorimo, a uskoro dolazi i treća koju fanovi diljem svijeta nestrpljivo iščekuju. Kako bi čekanje bilo još slađe, H&M je u suradnji s Netflixom osmislio kapsule kolekciju posvećenu upravo ovoj seriji. Glavno lice kampanje je glumac Dacre Montgomery koji u drugoj sezoni preuzima ulogu glavnog negativca Billyja Hargrovea te se u ulozi modela nevjerojatno dobro snašao.

H&M

Ovaj Australac obožava modu 50-ih zbog jednostavnosti muških frizura, paleta boja, velikih ovratnika i hlača na crtu jer su, kako je rekao u intervjuu za H&M, bezvremenske. No, na crvenom tepihu situacija je drukčija. "Za crveni tepih moj stilist i ja obično kreiramo lookove inspirirane Errolom Flynnom ili Bradom Pittom s kraja 90-ih i početka 2000-ih. Volim taj izazov postizanja jedinstvenosti i jednostavnosti u isto vrijeme", otkrio je Montgomery.

H&M

Kako će se u trećoj sezoni većina radnje odvijati na gradskom bazenu, on je savršeno poslužio i kao kulisa za snimanje kampanje za novu kolekciju. Osim tipičnih ljetnih komada poput kupaćih kostima i kratkih hlača, kolekcija uključuje i natikače u stilu osamdesetih s logom serije, prozirne šilterice, majice bez rukava i košulje sa zanimljivim printom. Neke od komada moći ćemo čak vidjeti na glumcima u seriji.

H&M

Kolekcija će biti dostupna od 23. svibnja u svim H&M trgovinama i web shopovima, dok treću sezonu "Stranger Things" možemo očekivati 4. srpnja.

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Linker
20. travanj 2024 07:29