Ususret novoj kolekciji vjenčanica

eNVy room savjetuje kakvu vjenčanicu nikad ne odjenuti

Pogledajte raskošnu novu kolekciju poznatog dvojca i doznajte kako izgleda upoznavanje mladenki u njihovom salonu i koja im je vjenčanica trenutno najdraža

Modni dvojac eNVy Room upravo je izbacio lookbook s četrdesetak novih vjenčanica, u kojem buduće mladenke mogu potražiti svog favorita za najromantičniji dan.

Nova kolekcija uključuje modele A kroja, lepršave i lagane krinoline, preko modela sirena kroja, pa sve do voluminoznih modela od organdija, a dizajneri ističu kako se u njihovoj stalnoj ponudi nalazi i šezdesetak bestsellera, već dobro poznatih javnosti.

Ususret novoj kolekciji haljina za vjenčanje, pričali smo s dizajnerima Vjekom Franetovićem i Nikicom Ivančevićem i doznali detalje koji će sigurno zanimati mnoge mladenke i obožavateljice brenda eNVy Room.

A post shared by eNVy room (@envyroom) on

Brojne Hrvatice za svoje vjenčanje biraju upravo vaše vjenčanice. Što mislite, u čemu je tajna vašeg dugogodišnjeg uspjeha u svijetu priprema za najljepši dan?

eNVy room je među hrvatskim dizajnerima prvi krenuo s cjelovitim kolekcijama vjenčanica koje smo predstavljali kampanjama i lookbookovima. To što smo bili prvi zasigurno je pomoglo. Brend je već bio poznat kad smo krenuli ozbiljnije u tom smjeru. Ponudili smo nešto što na našem tržištu nije postojalo, a to je lagana, ležerna i nepretenciozna bijela haljina za vjenčanje koja je cjenovno u rangu najma vjenčanica po ostalim salonima. Dizajnerske vjenčanice koje ste do tada mogli kupiti su uglavnom bile dosta skupe, no mi smo ponudili nešto sasvim novo u tom trenutku i pokrenuli trend koji je do danas zaživio što nam je jako drago.

Marko Grubišić

Kakav tretman dobiva mladenka koja dolazi na probu vjenčanice u salon eNVy Room? Kako izgleda prvi dolazak u salon?

Prije dolaska u naš showroom potrebna je rezervacija termina. Termine uvijek radimo mi tako da smo u direktnom kontaktu s potencijalnom klijenticom koja na taj način može dobiti sve informacije koje je zanimaju, a ujedno i savjete koja bi haljina bila prikladnija njenoj građi tijela. Atmosfera u našem showroomu je jako ležerna. Nema bijelih rukavica niti se prema vjenčanicama odnosimo kao muzejskom eksponatu. Mladenke imaju svoj mir i ne visimo im za vratom ali smo istovremeno tu za svako pitanje ili pomoć pri odabiru.

S kakvom mladenkom na umu je nastala nova kolekcija vjenčanica eNVy Room?

Pokušavamo ponuditi više modela za svaki ukus uz snažan eNVy room potpis. Tako da ne možemo unificirati eNVy Room mladenku.

Marko Grubišić

Često vas na nove kolekcije inspiriraju putovanja, je li tako bilo i ovaj put?

Inspiraciju pronalazimo u putovanjima, ali i u knjigama, filmovima, pa i na cesti... No ono najvažnije, inspiriraju nas same mladenke koje nam dolaze u showroom. Osluškujemo njihove želje i prepoznajemo ukus i profil mladenki koje vole naš stil.

Hoće li se u novoj kolekciji naći već prepoznatljivi modeli, ili ste krenuli u drugačijem smjeru? Postoji li neko iznenađenje?

Kako smo već napomenuli pri izradi kolekcije pokušavamo ponuditi što širu lepezu modela zadržavajući naš potpis. Sada su tu prije svega nove čipke i neki novi krojevi.

Koja je Nikici, a koja Vjeki najdraža haljina za vjenčanje iz nove kolekcije?

Obojici nam se jako sviđa haljina bogata volumena od ivory organdija koja ima izraženi look sedamdesetih.

Kakve cipele, po vašem mišljenju, najbolje pristaju uz modele koje ste tek predstavili javnosti?

Kod odabira cipela po nama je najvažnije odabrati visinu pete u kojoj mladenka može izdržati cijelu noć. Naime ukoliko se presvuče iz viših u niže štikle haljina će biti predugačka i ograničavat će je u nesputanom pokretu i plesu.

Koji je vaš najveći 'no-no' kad su u pitanju vjenčanice?

Teške vjenčanice koje mladenku sputavaju i ograničavaju joj kretanje.

Marko Grubišić

Bliži se veliko kraljevsko vjenčanje? U kakvoj biste vjenčanici vi zamislili Meghan Markle?

Nismo o tome razmišljali, ali znamo da s eNVy roomom ne bi pogriješila.

Tko bi bila vaša celebrity klijentica iz snova?

Ne radimo razliku između poznatih klijentica i mladenki koje to nisu. Svaka mladenka je u eNVy Room dobro došla.

Što savjetujete mladenkama prije samog vjenčanja?

Da se ne opterećuju baš sa svakim detaljem na vjenčanju jer će to prouzročiti nervozu i nezadovoljstvo, a taj je dan kakav god bio jedan od najsretnijih dana u životu svakog zaljubljenog para. Barem bi trebao biti.

Marko Grubišić

Linker
20. travanj 2024 03:06