Zvonimir Ferina
20 godina

Ekstravagantna Olja Vori u slavljeničkoj kolekciji Ivice Skoke

Ivica Skoko i obožavateljica njegova dizajna, Olja Vori, pokazali su mali dio najnovije kolekcije. Ovog puta u slavljeničkom raspoloženju, jer je iza njega 20 godina uspješne karijere i revija.

Nakon kolekcije za proljeće/ljeto 2017. koja je zaživjela u svjetlijim i pastelnim bojama, za jubilarnu sezonu Skoko odlučio je iznenaditi uzorcima tkanina, poigravanjem stilovima i drugačijim stylingom.

Preko različitih vrsta svile i viskoze do omiljene mu čipke, Skoko je novu kolekciju odlučio obogatiti i raznim uzorcima i bojama čipke s glitter efektom te tako svaku kreaciju učiniti neobičnom i zanimljivom. „Poigrat ću se punim i transparentnim materijalima te nekim elementima 70-ih godina, no i dalje se oslanjajući na moj prepoznatljiv stil u kojem koristim elemente 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća. Ostajem dosljedan glamuru u punom sjaju, no ovog puta haljine su urbanije, a stilizirat ću ih sa svojom suradnicom Ivanom Bilandžijom Billy na jedan jako zanimljiv način. Na pisti će biti još neka iznenađenja kojima se jako veselim kao i okrugloj obljetnici svojih dizajnerskih 20 godina “, najavio je Skoko novu modnu priču na 25. sezoni Bipa Fashion.hr-a. U najboljim Skokinim umijećima, haljinama, svaka se žena osjeća kao diva po čemu je poznat i autentičan, a nakon 20 godina u samom vrhu hrvatske mode i dalje mu je najveći izazov istaknuti ono nešto posebno u svakoj ženi.

Zvonimir Ferina
Zvonimir Ferina
Zvonimir Ferina
Zvonimir Ferina
Zvonimir Ferina

Zajedničko slavlje modnog događanja i poznatog dizajnera u sklopu samostalne revije zakazano je za petak, 27. listopada. U paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma.

Linker
04. kolovoz 2022 09:14