promo
Fashion Week Zagreb/Cro a porter

Ekskluzivno na Gloria.hr: Pogledajte cijelu reviju Twinsa

Dvojac Twins, po mnogima najtalentiraniji dizajnerski duo nove generacije modnih dizajnera, predstavio je u sklopu showroom koncepta Fashion Week Zagreb/Cro a portera svoju novu kolekciju.

Poznati po svojim kolekcijama ispunjenim citatima iz modne povijesti, kako svjetske tako i lokalne baštine i ovog su se puta poigrali tematikom povijesne kostimografije. Kao inspiracija poslužio je Zagreb, grad u koji su stigli po završetku svog srednjoškolskog obrazovanja. I Damir i Domagoj još uvijek su studenti Tekstilno tehnološkog fakulteta. U novoj kolekciji su predstavili 30 izlaza, takozvanog "full looka“ dovršenog do najsitnijeg detalja, od glave do pete!

promo

Glamurozno nostalgične dive nosile su tako cijeli niz kolorita i tekstura s neodoljivim detaljima iz svakodnevnog života. Poput majica s likom djevojčice i dječaka, poznatih kao oznake na toaletima s kraja devetnaestog stoljeća te famozne majice s ironičnim natpisom "Hrelić" u zlatnoj boji, koja neodoljivo asocira na brandirane majice stranih modnih imena, popularne kod zaluđenih sljedbenica mode. Za make up modela pobrinulo se Učilište Profokus na čelu s vizažisticom Kristinom Atletić, a za frizure Ana Mikulec/Studio Anais te Matej Tonković.

promo

Rijetko se koji domaći dizajner može u jednoj kolekciji podičiti s toliko različitih modela kaputa koji su kako krojem, tako detaljima od krzna, osvojili ženski dio publike te se nakon revije stvorio red onih koje su poželjele isprobati iste.

promo

To je u ovoj situaciji svakako imalo i smisla jer prezentacija je održana u prostoru C3 PROJEKT KONCEPTA, nove zagrebačke modne adrese na kojoj će se moći kupiti svi komadi iz prikazane kolekcije. Novi prodajni koncept predstavljen od strane tima Cro a portera, fokusiran je na predstavljanje dizajnera onom dijelu publike koja konzumira domaći modni proizvod, upravo kroz koncept dućan koji je otvoren svakog dana od 9:00 do 21:00 sat.

Linker
17. travanj 2024 00:07