OČARAVAJU I DALJE

Đurđa Tedeschi i Ana Sasso u omiljenim odjevnim kombinacijama pozirale su ispod zagrebačkih skela

Riječ je o foto izložbi "Under Construction - ulična moda pod zagrebačkim skelama” kojom se želi pokazati kontrast suvremenog Zagreba, skele na zgradama u centru te dotjerani Zagrepčani.

Umirovljena sutkinja i modna ikona Đurđa Tedeschi i bivša missica Ana Sasso koja i danas izgleda jednako očaravajuće, pozirale su u svojim omiljenim modnim kombinacijama - i to ispod skela! Ana je za ovu prigodu odabrala čipkastu haljinu ispod koljena, a Đurđa plavu haljinu s volanima s detaljem u obliku remena kojeg je stavila ispod grudi te crnim šeširom. Njima su se pridružili i mladi umjetnik Davor Dmitrović i Ana Šapina, kao i brojni drugi.

image
Modna ikona Đurđa Tedeschi pozirala je u plavoj haljini, a sve je začinila šeširom i remenom.
UNDER CONSTRUCTION

Riječ je o foto izložbi “Under Construction - ulična moda pod zagrebačkim skelama”, autorica i urednica te street style fotografkinja, Ane i Slavice Josipović. Kako su objasnile, izložba je susret kontrasta: s jedne strane stiliziranih prolaznika na ulicama centra Zagreba i, u pozadini, detalja robusnih građevinskih konstrukcija koje su trenutno promijenile izgled hrvatske metropole.

image
Bivša missica Ana Sasso vjerna je klasici - crna haljina i crne štikle.
UNDER CONSTRUCTION

Obnova grada je proces koji će trajati, a život ulice pod skelama se ne zaustavlja. Život se unatoč neizvjesnoj 2020., ali i 2021., nastavio donekle normalno. Zagrebačka ulična moda jednako je "aktivna", a kroz street style fotografiju autorice bilježe trenutak izazovnog vremena kroz koje prolazimo.

Čitajte i: Jolina supruga Ana pokazala jedan od njezinih modnih aduta za ovo ljeto! Cijena je poprilično paprena!

Otvaranje izložbe je 14. lipnja te je zamišljeno kao ”stylish mingling” na Cvjetnom. Autorice pozivaju prolaznike da odjenu svoju ”najbolju” kombinaciju, odnosno onu koja je zbog pandemija bila “na čekanju”.

Dotjeranost građana Zagreba svojevrsna je demonstracija bunta, simbol snage duha, ali i odraz vremena u kojem živimo. Izgledati najbolje kada je najteže je, kroz modu, prkosno odolijevanje životnim izazovima s kojima se svakodnevno susrećemo.

Linker
23. travanj 2024 05:52