VEĆ SEDAM GODINA

Dizajnerica muškog brenda O´dijelo Anja Stehlik priprema najveći modni event u Istri

Jedini i već sedam godina najveći modni event u Istri ove godine organizira se prema epidemiološkim mjerama.

Organizirati najveći modni event u Istri u ovim posebnim okolnostima bio je veliki izazov za dizajnericu najposebnijih muških odijela u Hrvatskoj O´dijelo. Kako već 7. godinu za redom njezine revije okupljaju veliki broj gledatelja, odlučila se na prekrasnom pulskom Kaštelu upriličiti pravu modnu poslasticu za sve ljubitelje muške i ženske mode.

image
Ova revija bit će prava poslastica za muške i ženske ljubitelje mode.
PR

Poznata kao jedina hrvatska dizajnerica muških odijela po mjeri, Anja ove sezone fokus stavlja na muškarce i ekskluzivno predstavlja novu O´dijelo priču okrenutu prema budućnosti i viziji muškaraca nove generacije koji svojem izgledu žele dati osobni pečat.

image
Ljubiteljice mode moći će uživati u novoj Stehlik kolekciji koja donosi puno uzoraka i zanimljivih detalja.
PR

Čitajte i: Modni izričaj Vanesse Hudgens pod oštrim okom domaćih stilista: Evo za što je dobila pohvalu, a za što pokudu

„Personalizirana odijela po mjeri budućnost su u kreiranju savršenog odijela, a ovom revijom želim prikazati da su originalne ideje, jaka emocija, stvaralačka energija temelj napretka i uspjeha.

image
Jedini i već sedam godina najveći modni event u Istri ove godine organizira se po epidemiološkim mjerama.
PR

Svakom revijom pomičemo ljestvicu i nudimo gledateljima pravi modno scenski show", rekla je Anja.

image
Anja ove sezone fokus stavlja na muškarce i predstavlja novu O´dijelo priču okrenutu prema budućnosti i viziji muškaraca nove generacije.
PR

Ljubiteljice mode moći će uživati u novoj Stehlik kolekciji koja donosi puno uzoraka, vibrantnih tonova, zanimljivih detalja, ekskluzivnih 3D materijala koji će se prožimati kroz kolekciju svečanih haljina koje će biti okosnica same revije.

image
Organizirati najveći modni event u Istri u ovim posebnim okolnostima bio je veliki izazov za Anju Stehlik.
PR

Čitajte i: Izabel Kovačić vječna je inspiracija za haljine koje možemo nositi na ljetna vjenčanja! Od svile do perja - sve izgleda sjajno

Uz covid putovnice te negativne PCR testove koji su uvjet za ulazak na Kaštel, bit će to jedini i najveći modni event u Istri gdje će gledatelji moći uživati u večeri mode i glazbe. Kaštel će 13.8 zasjati ispod tisuću lampica i ugostiti najveće ljubitelje mode i ljepote.

Linker
15. travanj 2024 17:51